Μουσικη

Εντ Σίραν: Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος

Παράλληλα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντ Σίραν: Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος
Έντ Σίραν © Getty Images/Ideal Image

Εντ Σίραν: Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος - Η ανακοίνωση του νέου άλμπουμ

Ο Βρετανός τραγουδιστής Έντ Σίραν ανακοίνωσε ότι το νέο άλμπουμ του, με τίτλο «-», θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου από την Atlantic Records / Warner Music, αποκαλύπτοντας παράλληλα το σημαντικό πρόβλημα υγείας της συζύγου του. 

Έχοντας γράψει πάνω από 30 τραγούδια κατά τη διάρκεια της πολύμηνης εργασίας τους στο στούντιο, το «-» (Subtract) θα περιέχει 14 τραγούδια που θα χαρακτηρίζονται από folk στοιχεία και ολοκληρωμένες ορχηστρικές ενορχηστρώσεις.

«Δούλευα πάνω στο “Subtract” για μία δεκαετία, προσπαθώντας να σμιλέψω το τέλειο ακουστικό άλμπουμ, γράφοντας και ηχογραφώντας εκατοντάδες τραγούδια με ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι πίστευα ότι έπρεπε να είναι», έγραψε ο Ed Sheeran ανακοινώνοντας το άλμπουμ.

«Στη συνέχεια, στις αρχές του 2022, μία σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική υγεία μου και τελικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη μουσική και την τέχνη», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα γεγονότα που συγκλόνισαν τα γεγονότα την προηγούμενη χρονιά, ο Σίραν αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η σύζυγός του Τσέρι διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους – και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε θεραπεία. Επίσης, στάθηκε στον θάνατο του φίλου και ιδρυτή του SBTV Tζαμάλ σε ηλικία 31 ετών και στη δίκη για την πατρότητα της επιτυχίας του «Shape Of You», που κατέληξε στην πανηγυρική νίκη του.

«Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου. Με βοηθάει να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ό,τι μου έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό» συνέχισε.

Αναφέρθηκε, τέλος, και στον θάνατο ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή του που τον «σημάδεψε». «Ο καλύτερός μου φίλος ο Τζαμάλ, ένας αδελφός για μένα, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά μου και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός.

Βρισκόμουν σε ένα μείγμα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Ένιωθα σαν να πνίγομαι, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια. Κοιτάζοντας προς τα πάνω αλλά χωρίς να μπορώ να βγω για να πάρω αέρα».

Το άλμπουμ, που προφέρεται «Subtract», θα είναι το τελευταίο μέρος της δεκαετούς περιόδου των άλμπουμ του Έντ Σίραν με μαθηματικούς τίτλους, μετά το «+» (Plus) του 2011, το «x» (Multiply) του 2014, το «÷» (Divide) του 2017 και το «=» (Equals) του 2021. 

Ed Sheeran - Subtract (Album Trailer)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ