Μουσικη

«Ο Στάιλς δεν αξίζει ούτε να γυαλίσει τα παπούτσια του Μπόουι»

Τι αναφέρει ο Τόνι Βισκόντι στενός συνεργάτης του θρυλικού σταρ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντέιβιντ Μπόουι: Τι λέει στενός του συνεργάτης για την σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς

Ο Τόνι Βισκόντι Αμερικανός παραγωγός και συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπόουι  τοποθετήθηκε για την 65η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, η οποία και διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου στο Los Angeles και συγκεκριμένα γιατην σύγκριση του Χάρι Στάιλς με τον θρυλικό σταρ. 

«Ποια η διαφορά μεταξύ των Grammys και του Las Vegas; Καμία!», έγραψε ο ίδιος ως status και συνέχισε «κάποιος μου είπε ότι ο είναι ο νέος Μπόουι» πρόσθεσε στα σχόλιά του. «Από αυτό που είδα απόψε, δεν αξίζει ούτε να γυαλίσει τα παπούτσια του», συμπλήρωσε περιπαικτικά.

Η συνεργασία του Bισκόντι με τον Μπόουι διήρκεσε σχεδόν 50 χρόνια για πρώτη φορά στο «Space Oddity» του 1969 και δουλεύοντας κατά διαστήματα σε συνολικά 10 άλμπουμ μέχρι το τελευταίο άλμπουμ «Blackstar», που κυκλοφόρησε δύο ημέρες πριν από το θάνατο του θρυλικού μουσικού τον Ιανουάριο του 2016.

O Χάρι Στάιλς κέρδισε αρκετά τρόπαια στην τελετή του 2023, αλλά ο θρίαμβός του στην πιο πολυπόθητη κατηγορία της βραδιάς, για το άλμπουμ «Harry's House» δίχασε.

«Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα», ανέφερε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να βλέπεις τους υποψηφίους και να μην νιώθεις ότι τους αξίζει» συμπλήρωσε.

«Νιώθω ότι όταν κοιτάς -όταν κοιτάζω- σε αυτήν την κατηγορία, είναι όλοι οι άνθρωποι που με έχουν εμπνεύσει σε διαφορετικές στιγμές. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μας επέλεξαν. Ευχαριστώ» ανέφερε ο Άγγλος τραγουδιστής.

«Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το "καλύτερο" στη μουσική. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς κάθεται στο στούντιο και λαμβάνει αποφάσεις με βάση ότι θα κερδίσει ένα από αυτά» είπε ο Χάρι Στάιλς, αναφερόμενος στο Grammy που κρατούσε στα χέρια του για το άλμπουμ «Harry's House».

Αλλά η τελευταία φράση της ομιλίας του προκάλεσε αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έδωσαν διαφορετικές ερμηνείες: «Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε ανθρώπους σαν εμένα και αυτό είναι τόσο, τόσο ωραίο. Ευχαριστώ πολύ» είπε ο Χάρι Στάιλς, προτού δώσει το μικρόφωνο στους συνεργάτες του, Κιντ Χάρπουν και Τάιλερ Τζόνσον.