Μουσικη

Η σέξι φωτογραφία της Beyonce με αφορμή τη νέα της περιοδεία

To πρώτο τουρ μετά το 2018

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Beyonce: Ανακοίνωσε νέα περιοδεία με μια σέξι φωτογραφία

Η περιοδεία «Renaissance Tour», είναι η πρώτη μεγάλη περιοδεία της Beyonce μετά το σόου «On the Run», το οποίο το 2018 έκανε 48 στάσεις σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ενόψει του Renaissance Tour, η Beyoncé έδωσε μια συναυλία στα λαμπερά εγκαίνια του Atlantis the Royal, ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Μάλιστα, η Beyonce, με ανάρτησή της στο Instgram, θέλησε να επισημοποιήσει την ανακοίνωση της περιοδείας. Στη φωτογραφία που αποτελεί μια λήψη από το «Break My Soul» βλέπουμε την πληθωρική σταρ με αποκαλυπτικά ασημένια εσώρουχα και καπέλο, επάνω σε ασημένιο άλογο. 

Το 2022, η Beyoncé έκανε επική επιστροφή στη μουσική. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε τελικά το πρώτο σόλο άλμπουμ της από το 2016, το «Renaissance», το οποίο έκανε με άνεση ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200.

Το «Renaissance» έγινε επίσης το έβδομο συνεχόμενο σόλο άλμπουμ της Beyoncé που κατακτά την κορυφή των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε άλμπουμ της στην καριέρα της έχει ανέβει στο No. 1 στην αμερικανική αγορά.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Beyoncé φάνηκε επίσης να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται να ακολουθήσει μία παγκόσμια περιοδεία για το «Renaissance» το καλοκαίρι του 2023 και διέθεσε σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία διάφορα πακέτα διαμονής και πτήσεων μαζί με εισιτήρια για την περιοδεία της, συνολικού κόστους έως και 20.000 δολάρια.