Μουσικη

Το «Flowers» της Μάιλι Σάιρους έκανε διπλό ρεκόρ στο Spotify

To δεύτερο τραγούδι στην καριέρα της που κατακτά την κορυφή Billboard

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Miley Cyrus
© Ιnstagram Miley Cyrus

Μάιλι Σάιρους: Το «Flowers» έσπασε ξανά το ρεκόρ για τα περισσότερα streams σε μία εβδομάδα στο Spotify

Το «Flowers» της Μάιλι Σάιρους έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία εβδομάδα στην ιστορία του Spotify για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Η υπηρεσία streaming επιβεβαίωσε την είδηση μέσω Twitter, γράφοντας: «Είναι επίσημο… Το ρεκόρ έσπασε η ίδια η Μάιλι Σάιρους στις 26 Ιανουαρίου, κάνοντας το “Flowers” το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία εβδομάδα στην ιστορία του Spotify».

Αν και το Spotify δεν έδωσε στη δημοσιότητα συγκεκριμένους αριθμούς, όταν το «Flowers» κατέρριψε για πρώτη φορά το ρεκόρ την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 19 Ιανουαρίου, είχε συγκεντρώσει πάνω από 101,8 εκατομμύρια streams.

Το «Flowers» είναι το δεύτερο τραγούδι στην καριέρα της που κατακτά την κορυφή του Billboard Hot 100 – σχεδόν δέκα χρόνια μετά το «Wrecking Ball» το 2013. Συγχρόνως, το «Flowers» διατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι πλέον το τραγούδι της Mάιλι Σάιρους με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο No. 1 στη Βρετανία.

Τα προηγούμενα τραγούδια της που βρέθηκαν στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου, το «We Can’t Stop» και το «Wrecking Ball» το 2013, παρέμειναν στο No. 1 για μία μόνο εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ