Μουσικη

Η αμοιβή-μαμούθ της Μπιγιόνσε για μία ώρα στο Ντουμπάι

Η πριβέ εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια απουσίας

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπιγιόνσε: Πήρε 24 εκατομμύρια δολάρια για μία ώρα live - Πρώτη συναυλία μετά από πέντε χρόνια - Περισσότερα από 300χιλ. δολάρια το λεπτό

Η Μπιγιόνσε δικαιώνει όσους την λένε την κορυφαία show woman εν ζωή και παρά το γεγονός ότι είχε πέντε χρόνια να κάνει συναυλία, η επιστροφή της ήταν μοναδική.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου έκανε μία συναυλία υπερπαραγωγή σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. Μία συναυλία, που φυσικά, την έκανε πλουσιότερη κατά πολύ. Η on stage εμφάνιση της διήρκησε περίπου 1 ώρα και συνοδεύτηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και ρούχα υψηλής ραπτικής.

Το πραγματικά εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι το γεγονός πως η Μπιγιόνσε πληρώθηκε με περισσότερα από 300 χιλ. δολάρια το λεπτό, συνολικά 24 εκατομμύρια δολάρια για αυτή την εμφάνιση.

Η λίστα με τα τραγούδια περιελάμβανε: «Be Alive», «Otherside», «Bigger», «Spirit», «Freedom», «I Care», «Beautiful Liar», «Crazy in Love», «Countdown», «Naughty Girl» και «Drunk in Love». Δεν ακούστηκαν τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Renaissance». Στη σκηνή, ανέβηκε και τραγούδησε και η μεγάλη κόρη της, Blue Ivy. Τραγουδήσαν μαζί ντουέτο το «Brown Skin Girl».

Η συναυλία αυτή, ήταν πριβέ. Παρούσα ήταν όλη η αφρόκρεμα του Ντουμπάι, Influencers και δημοσιογράφοι. Αναμενόμενο ήταν, λοιπόν, για αυτή τη μοναδική συναυλία να ταξιδεύει κόσμος από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία για χάρη της Αμερικανίδας σταρ.