Μουσικη

H Ίγκι Αζαλέα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της μέσω του OnlyFans

Παρότι είχε δηλώσει ότι δεν έκανε ποτέ λογαριασμό στην πλατφόρμα στο παρελθόν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ίγκι Αζαλέα: ΚυκλοφορεΊ το νέο άλμπουμ της μέσω του OnlyFans

Η Ίγκι Αζαλέα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία σειρά από αποκλειστικές και μη λογοκριμένες φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, εικονογραφήσεις και ποίηση στο πλαίσιο του multimedia project της «Hotter Than Hell», μέσω του Onlyfans.

Η συνεργασία «Hotter Than Hell X OnlyFans» θα περιλαμβάνει και το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας με καταγωγή από την Αυστραλία, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Οι συνδρομές στο OnlyFans  (onlyfans.com/iggyazalea) θα κοστίζουν 25 δολάρια τον μήνα. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε πρώτη φάση στο περιεχόμενο του «Hotter Than Hell», το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2023 με την κυκλοφορία ενός πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος που θα είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά.

Σε δήλωσή της, ανέφερε τώρα ότι η συνεργασία με το OnlyFans της επιτρέπει να αποφύγει τη «συντριπτική και δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία» που υπάρχει σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. «Ομολογουμένως, δεν ήξερα ποτέ ότι το OnlyFans ήταν ένα μέρος όπου μπορούσα να είμαι δημιουργική, οπότε δεν περίμενα να συνεργαστώ μαζί τους στο μεγαλύτερο πρότζεκτ μου μέχρι σήμερα!», σχολίασε.

«Μόλις κοίταξα πέρα από τις επιφανειακές συζητήσεις για το τι σημαίνει να έχεις OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω ένα concept πολυμέσων», συνέχισε.

Η Αζαλέα μετακομίσε σε ηλικία 16 ετών για να ακολουθήσει μια καριέρα στη χιπ χοπ μουσική. Κέρδισε δημόσια αναγνώριση μετά την δημοσίευση μουσικών βίντεο για τα τραγούδια της «Pu$$y» και «Two Times».