Μουσικη

Πέθανε ο γιος των Τίνα και Άικ Τέρνερ, Ρόνι σε ηλικία 62 ετών

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tina Turner
© EPA/BRITTA PEDERSEN

Τίνα Τέρνερ: Ο γιος της Ρόνι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ο Ρόνι Τέρνερ γιος της τραγουδίστριας Tίνα Τέρνερ πέθανε αυτή την εβδομάδα σε ηλικία 62 ετών, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του μέσω Instagram.

«Ο θεός μου ένας αληθινός άγγελος, ψυχή εξαιρετικά πνευματική, ο σύζυγός μου, ο καλύτερος φίλος μου, το μωρό μου», έγραψε  σε μία ανάρτησή της με φωτογραφίες του εκλιπόντος συζύγου της. «Η μητέρα σου, η νοσοκόμα σου και εγώ κάναμε το καλύτερο μέχρι το τέλος. Αυτή τη φορά δεν μπορούσα να σε σώσω. Σε αγαπώ για αυτά τα 17 χρόνια. Αυτό είναι πολύ, πολύ, πολύ, πολύ άσχημο. Είμαι πολύ νευριασμένη» συνέχισε. «Είναι μια τραγωδία. Αναπαύσου στον παράδεισο μαζί με τον αδερφό σου Κρέγκ και τον πατέρα σου Άικ και την Αλιν Είναι τόσο άδικο», πρόσθεσε.

Πηγές από τις αστυνομικές αρχές δήλωσαν στο TMZ ότι έλαβαν μια κλήση για άμεση βοήθεια από κάποιον που ισχυριζόταν ότι ο Ρόνι Τέρνερ δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ρόνι σταμάτησε να αναπνέει εντελώς. Οι διασώστες έκαναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης χωρίς αποτέλεσμα και τελικά δήλωσαν τον θάνατο του
62χρονου γιου της Τίνα Τέρνερ. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό η αιτία του πρόωρου θανάτου του Ρόνι, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η Τίνα Τέρνερ είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος της, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο τον Ιούλιο του 2018 σε ηλικία 59 ετών. Ο Ρόνι γεννήθηκε το 1960 και πατέρας του ήταν ο Άικ. Το ζευγάρι χώρισε το 1976, αφού η Τίνα Τέρνερ κατηγόρησε τον Ike ότι την ξυλοκόπησε. Εκείνος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007.

Ο Ρόνι πρωταγωνίστησε μαζί με τη μητέρα του στη βιογραφική ταινία “What’s Love Got To Do With It”, το 1993, η οποία αφηγούνταν την ιστορία της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ