Μουσικη

Το HUMAN CAST Art Festival είναι μία συμπεριληπτική συναυλία με αφροέλληνες τραγουδιστές

Όλες οι πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ξένια Ντάνια
H Ξένια Ντάνια © Human Cast

Human Cast: Έρχεται το 1o Πολυθεματικό HUMAN CAST Inclusive Art Festival (Εικαστικά – Χορός – Μουσική - Θέατρο) - Όλες οι πληροφορίες

Το HUMAN CAST διοργανώνει το 1o Πολυθεματικό HUMAN CAST Inclusive Art Festival (Εικαστικά – Χορός – Μουσική - Θέατρο), με απώτερο σκοπό την εξέλιξη του σε ετήσιο, πολιτιστικό θεσμό που θα πρεσβεύει και θα προβάλλει την αξία της συμπεριληπτικότητας και της ορατότητας.

Η Αθήνα φιλοξενεί όλο το φάσμα της ανθρώπινης ποικιλομορφίας, οι άνθρωποι που συναντάμε και συναναστρεφόμαστε είναι σημαντικό να έχουν βήμα για να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Στο Δήμο Αθηναίων δραστηριοποιούνται άτομα και ομάδες με πλούσιο καλλιτεχνικό έργο, το οποίο μέσα από το φεστιβάλ επιθυμούμε να αναδείξουμε. Μέσω της άμεσης επικοινωνίας με το κοινό καθώς και της πολλαπλασιαστικής δύναμης ενός φεστιβάλ δημιουργείται η ευκαιρία για μεγαλύτερη προβολή και πολιτιστική αλληλεπίδραση με την κοινωνία, κάτι που συχνά χάνεται σε μία πρωτεύουσα.

Μέσα από την τέχνη, η μοναδικότητα του ατόμου μπορεί εξαλείψει την όποια ανισότητα και φοβία που υπάρχει ανάμεσα σε εθνικότητες και φυλές, μεσολαβεί για περισσότερη οικειότητα, και μειώνει την άγνοια και την διάκριση μεταξύ των ανθρώπων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και με την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΥΝΑΘΗΝΑ του Δήμου Αθηναίων.

Σε συνεργασία με τις ομάδες:

  1. Eπαγγελματική συμπεριληπτική (αναπήρων και μη αναπήρων) θεατρική ομάδα «ΘΕΑΜΑ - Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία»
  2. Επαγγελματικής συμπεριληπτική (αναπήρων και μη αναπήρων) ομάδα Χορού «ΈΞΙΣ-Συμπεριληπτική Ομάδα Χορού»
  3. HGW std. Supporting Queer Arts

Το ΡΟΜΑΝΤΣΟ θα φιλοξενήσει την Μουσική εκδήλωση του HUMAN CAST, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 2022.

1200x700__1_

Αναλυτικά οι πληροφορίες

Μουσική συμπεριληπτική συναυλία με Aφροέλληνες τραγουδιστές – συγκρότημα Hume Assine, Ξένια Ντάνια, Φαίδων Φαρίντ και Afro Dancing από τις Bantu Dancers.

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα Προσέλευσης: 21:00

Κτίριο: Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5)

Είσοδος: 8€

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση εδώ.

Facebook event εδώ.

Instagram εδώ

hume_assine_1

Τι είναι το HUMAN CAST

Το HUMAN CAST είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα που προάγει την αξιοπρεπή προβολή, την ορατότητα και συμπεριληπτικότητα καλλιτεχνών διαφορετικής φυλετικής και εθνικής καταγωγής, ΛΟΑΤΚΙ και ΑμεΑ ατόμων, ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας και σωματικής ποικιλομορφίας στα ΜΜΕ και σε καλλιτεχνικές / ψυχαγωγικές παραγωγές, με στόχο την γενικότερη εξάλειψη στερεοτύπων και διακρίσεων εις βάρος αυτών των κοινωνικών ομάδων. Το είδος της δραστηριότητας / σκοποί του HUMAN CAST προσδιορίζονται ως πολιτιστικοί και παιδαγωγικοί.

Οι δράσεις του HUMAN CAST το 2021 - 2022 καλύπτουν την δωρεάν προβολή καλλιτεχνών διαφορετικής φυλετικής και εθνικής καταγωγής, ΛΟΑΤΚΙ και ΑμεΑ ατόμων, ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας και σωματικής ποικιλομορφίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας humancast.org όπως και την δωρεάν ενδυνάμωση τους μέσω ατομικών συνεδριών και συμβουλευτικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ