Μουσικη

Αξλ Ρόουζ - Guns N' Roses: Μην πετάτε drones στις συναυλίες μας - Παίξτε αλλού με τα παιχνίδια σας

Εξοργισμένος ο τραγουδιστής του πασίγνωστου συγκροτήματος από τις «παρεμβάσεις» στα λάιβ του γκρουπ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η μαγνητοσκόπηση συναυλιών με drones είναι μια εξέλιξη που δεν αρέσει στον Αξλ Ρόουζ - Ο τραγουδιστής των Guns N' Roses κοινοποίησε δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Αξλ Ρόουζ των Guns N' Roses ζήτησε από τους θαυμαστές του διάσημου αμερικανικού ροκ συγκροτήματος να σταματήσουν να πετούν drones στις συναυλίες τους.

Το διάστημα αυτό, οι Guns N' Roses βρίσκονται σε περιοδεία στην Αυστραλία και ο 60χρονος frontman χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τα drones που πετούσαν πάνω από το πλήθος και ανέβαιναν στη σκηνή κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους.

 «Υπήρχαν μερικά drones σε αυτό το σκέλος της περιοδείας. Κατά τη χθεσινή νύχτα στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας υπήρχε πολλή παρεμβατικότητα», ανέφερε ο Αξλ Ρόουζ.

«Ήταν απόσπαση προσοχής, καθώς προφανώς κάποιος πίστευε ότι ήταν εντάξει να το κάνει αυτό, αλλά και να πλησιάζει τόσο πολύ μπροστά από τη σκηνή και μετά στην πραγματικότητα πάνω στη σκηνή».

«Ο κόσμος εξοργίστηκε», συνέχισε ο frontman των Guns N' Roses. «Όσο πολύ διασκεδάζει κάποιος, εξακολουθεί να προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος, να κάνει τη δουλειά του και να προσφέρει στους θαυμαστές το καλύτερο σόου που μπορεί.

»Τέλος πάντων… καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι “διασκεδαστικό” να βγάλεις το βίντεο με το drone bootleg, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν κάποιος που σχεδιάζει να γίνει πειρατής drone λάμβανε υπόψη του το συγκρότημα και τους fans και πήγαινε να παίξει με τα παιχνίδια του κάπου αλλού».

(Με πληροφορίες του NME)