Μουσικη

Κυκλοφόρησε το aftermovie του Release Athens 2022

Το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας ευχαριστεί τους χιλιάδες θεατές και δίνει ραντεβού για το 2023

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείτε το aftermovie του φεστιβάλ Release Athens 2022 από τις 12 μέρες και νύχτες στην Πλατεία Νερού.

Δείτε το aftermovie του φεστιβάλ Release Athens 2022 από τις 12 μέρες και νύχτες στην Πλατεία Νερού. 

Σε 200 περίπου δευτερόλεπτα, το φεστιβάλ Release Athens 2022 αποτύπωσε τις μεγάλες καλοκαιρινές βραδιές που συνέβησαν φέτος στην Πλατεία Νερού, εκεί όπου εμφανίστηκαν ζωντανά περισσότερα από 30 κορυφαία διεθνή συγκροτήματα.

«Μετά από 3 χρόνια “φεστιβαλικής” σιωπής, επιστρέψαμε με 12 μέρες γεμάτες μουσική, χορό και αμέτρητα χαμόγελα. Στη σκηνή της Πλατείας Νερού ανέβηκαν μερικά απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα των τελευταίων δεκαετιών όπως οι Iggy Pop, Nick Cave And The Bad Seeds, Slipknot, Liam Gallagher, Pet Shop Boys, London Grammar, Judas Priest και πολλοί άλλοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που κάνατε την 5η έκδοση του Release Athens μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε στο Release Athens 2023!» σημειώνουν οι διοργανωτές στο ευχαριστήριο σημείωμα που συνοδεύει το επίσημο aftermovie του Release Athens 2022.

Release Athens 2022: Aftermovie

Το Release Athens ξεκίνησε το 2016. Έκτοτε, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας ως κύριο χώρο την Πλατεία Νερού, ένα υπέροχο μέρος που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και ταυτόχρονα λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης, και με βασικό σύνθημα την εξωστρέφεια και την αισιοδοξία, σε πείσμα των δύσκολων καιρών κατά τους οποίους γεννήθηκε, το Release Athens έδωσε νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα πιστεύοντας έμπρακτα στην απελευθερωτική δύναμη της μουσικής - από την οποία, άλλωστε, πήρε και το όνομά του. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα μουσικά γούστα, χωρίς περιορισμούς και στεγανά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ