Μουσικη

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent παρέα σε γιοτ πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Συναντήθηκαν ένα 24ωρο πριν την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Ένα 24ωρο πριν τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και ο διάσημος Αμερικανός ράπερ συναντήθηκαν σε γιοτ.
Εν πλω πέρασαν την 28η Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent © Instagram / Konstantinos Argiros

Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Ένα 24ωρο πριν τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και ο διάσημος Αμερικανός ράπερ συναντήθηκαν σε γιοτ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent ποζάρουν παρέα.

Ένα 24ωρο πριν την κοινή τους συναυλία στο ΟΑΚΑ, συναντήθηκαν πάνω σε ένα γιοτ και ο Έλληνας τραγουδιστής κοινοποίησε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα στο Instagram.

Η συναυλία στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σαββατόβραδο 29ης Οκτωβρίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον 50 Cent και το επιτελείο του, για να γνωριστούν από κοντά πριν τη μοναδική συνεργασία τους.

«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram, όπου φαίνεται να κρατάει ελληνική σημαία και να φοράει τη φανέλα της ομάδας του NBA, Miami Heat.

Ο 50 Cent έρχεται στο ΟΑΚΑ και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ένας από τους πιο πετυχημένους ράπερ παγκοσμίως θα βρεθεί στη χώρα μας μετά από 16 χρόνια και τη μεγάλη του συναυλία στο Στάδιο Καραϊσκάκη για μια εμφάνιση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που μάλλον δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο τρόπο για να κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Η συναυλία θα είναι μία παραγωγή της Panik Records και αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον αλλά και την ανταπόκριση του κοινού. 

Μαζί με τους δύο τραγουδιστές, θα υπάρξουν κι άλλες συμμετοχές, καθώς το live θα ανοίξουν η Josephine, ο FY και οι Kings, ενώ ως special guests θα τραγουδήσουν ο Light και ο Rack.

Την είδηση έκαναν γνωστή με αναρτήσεις τους στο Instagram τόσο ο 50 Cent όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι, ο 50 Cent ξεσήκωσε τη Μύκονο σε μια μουσική βραδιά για την οποία έλαβε το συνολικό πόσο των 300.000 ευρώ.

Ο Αμερικανός ράπερ τραγούδησε στο γνωστό κλαμπ SantAnna που βρίσκεται στην Παράγκα Μυκόνου και για την εμφάνισή του έλαβε το ποσό των 250.000 ευρώ, συν 50.000 ευρώ για τα μεταφορικά του και τα έξοδα διαμονής του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ