Μουσικη

Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι ο Μικ Τζάγκερ είχε ερωτική σχέση με δύο άλλα μέλη των Rolling Stones

Οι φήμες για τον Κιθ Ρίτσαρντς υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

«The Stone Age» της Λέσλι Ανν Τζόουνς: Βιβλίο για τις ερωτικές σχέσεις του Μικ Τζάγκερ με μέλη των Stones 

Η συγγραφέας Λέσλι Ανν Τζόουνς υποστηρίζει στο νέο της βιβλίο «The Stone Age» ότι ο Mικ Τζάγκερ είχε σχέση με τον Κιθ Ρίτσαρντς στις πρώτες μέρες του συγκροτήματος, καθώς και με τον κιθαρίστα Μικ Τέιλορ, ο οποίος ήταν μέλος των Stones από το 1969 έως το 1974.

Στο πρόσφατα δημοσιευμένο βιβλίο της, η Τζόουνς παραθέτει συνεντεύξεις τόσο της Ανίτα Πάλενμπεργκ όσο και της Μαριάν Φέιθφουλ, στις οποίες σημειώνουν ότι ο Τζάγκερ και ο Ρίτσαρντς προφανώς έλκονταν ο ένας για τον άλλον. Η Πάλενμπεργκ, η οποία πέθανε το 2017, είχε πει: «Από όταν τους πρωτογνώρισα, είδα ότι ο Μικ ήταν ερωτευμένος με τον Κιθ». Από την πλευρά της η Φέιφθουλ φέρεται να σχολίασε: «Είχα την εντύπωση ότι υπήρχε ένα σεξουαλικό υπόγειο ρεύμα μεταξύ τους. Κάποιο μέρος του μυαλού μου γνώριζε ότι ο Μικ ήταν αμφιφυλόφιλος».

Η συγγραφέας εικάζει ότι ο Τζάγκερ κυνηγούσε ακατάπαυστα τις γυναίκες επειδή ένιωθε άβολα που τον έλκυαν οι άντρες και «δεν είχε εμπιστοσύνη στον ανδρισμό του». Η σχέση του Μικ και του Κιθ έχει διαρκέσει από την ημέρα που συναντήθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Dartford το 1961, και δέθηκαν με την κοινή τους αγάπη για το συγκρότημα, αν και υπήρξαν δύσκολες στιγμές

Οι φήμες για σχέση μεταξύ του Τζάγκερ και του Τέιλορ πλήθαιναν εδώ και καιρό. Στο βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν «Μικ» αναφέρεται ότι «έπιασαν τους δύο Μικ να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι».

Αναφέρεται η χρόνια τώρα φημολογούμενη σχέση του Τζάγκερ με τον Ντέιβιντ Μπόουι (η τραγουδίστρια Άβα Τσέρι έχει δηλώσει ότι έκανε σεξ μαζί με τον Τζάγκερ και τον Μπόουι). Όπως και μια υποτιθέμενη σχέση με τον Αυστριακό ηθοποιό Χέλμουτ Μπέργκερ — τον άντρα που τον σύστησε στην πρώτη του σύζυγο Μπιάνκα.

Yπενθυμίζεται ότι το 2016 η Αντζι, η πρώην σύζυγος του Ντέιβιντ Μπάουι μιλώντας στην βρετανική «Sun» επανέλαβε ότι ο ροκ σταρ είχε σχέση με τον Μικ Τζάγκερ. Η 69 χρονη Αντζι θυμήθηκε τα χρόνια του γάμου τους και ξαναείπε τα περί σεξουαλικής σχέσης με τον Μίκ Τζάγκερ. Αφηγήθηκε πώς ο Μπάουι ήταν εκείνος που διέλυσε το γάμο τους καθώς και τις ερωτικές του περιπέτειες.