Μουσικη

Η Rihanna είπε το «ναι» και θα εμφανιστεί στο show του φετινού Super Bowl

Η φωτό με τη μπάλα του ράγκμπι - Γιατί είχε αρνηθεί το 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ριάνα περιμένει το πρώτο της παιδί
Rihanna ©EPA/ANDREW COWIE

Στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl τον προσεχή Φεβρουάριο θα εμφανιστεί η σταρ της μουσικής, Rihanna.

Η Αμερικανίδα σταρ Rihanna θα εμφανιστεί στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2023, αφού αρνήθηκε την πρόσκληση για το Super Bowl του 2019 από αλληλεγγύη προς τον Colin Kaepernick.

Η ανακοίνωση έγινε την Κυριακή από το NFL. Η Rihanna δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram με ένα τεντωμένο χέρι που κρατάει μια μπάλα του NFL.

«Η Rihanna είναι ένα αστείρευτο ταλέντο, μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε στροφή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Jay-Z. Το πρακτορείο του καλλιτέχνη του χιπ χοπ, Roc Nation, είναι εκτελεστικός παραγωγός του σόου του Super Bowl. «Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί Μπαρμπάντος και έγινε ένας από τους πιο εξέχοντες καλλιτέχνες που υπήρξαν ποτέ. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία».

Το Super Bowl θα διεξαχθεί στο State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα στις 12 Φεβρουαρίου. Μετά από χρόνια χορηγίας της Pepsi, το επερχόμενο σόου του ημιχρόνου θα χρηματοδοτηθεί από την Apple Music.

Η Rihanna δήλωσε νωρίτερα ότι απέρριψε μια παρόμοια ευκαιρία για το Super Bowl του 2019, το οποίο τελικά έγινε με επικεφαλής τους Maroon 5. Εκείνη την εποχή, πολλοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Kaepernick, τον πρώην αμυντικό των San Francisco 49ers, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την αστυνομική βία κατά των μαύρων και των μειονοτήτων, γονατίζοντας κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου το 2016.

«Δεν θα μπορούσα να τολμήσω να το κάνω αυτό. Για ποιο λόγο;» Η Rihanna δήλωσε στη Vogue το 2019. «Ποιος κερδίζει από αυτό; Όχι ο λαός μου. Απλά δεν θα μπορούσα να γίνω ξεπουλημένη. Δεν θα μπορούσα να γίνω αρωγός. Υπάρχουν πράγματα μέσα σε αυτόν τον οργανισμό με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου και δεν επρόκειτο να πάω και να τους εξυπηρετήσω με οποιονδήποτε τρόπο», είπε για το πρωτάθλημα.

Ο Kaepernick κατηγόρησε το NFL ότι συνωμότησε για να τον κρατήσει εκτός πρωταθλήματος, σε μια υπόθεση που τελικά διευθετήθηκε στις αρχές του 2019.

Το 2019, το NFL συνεργάστηκε με την Roc Nation (η οποία διαχειρίζεται τη Rihanna) για να βοηθήσει στην επιλογή των καλλιτεχνών για το Super Bowl και στη χάραξη στρατηγικής για το σόου του ημιχρόνου. Στο ευρέως αναγνωρισμένο σόου του 2022 συμμετείχαν οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar και Mary J. Blige.

Με πωλήσεις άνω των 250 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως, η Rihanna κατατάσσεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών. Το τελευταίο της άλμπουμ ήταν το Anti του 2016- η Rihanna εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια στα βραβεία Grammy το 2018.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ