Μουσικη

Γιατί ο ράπερ Lil Nas X κέρασε πίτσα διαδηλωτές έξω από συναυλία του (βίντεο)

«Δεν ήθελαν την πίτσα αλλά κατά λάθος ερωτεύτηκα έναν από αυτούς»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Lil Nas X έστειλε δωρεάν πίτσα σε θρησκευτική ομάδα που διαδήλωνε έξω από συναυλία του.

Ο Lil Nas X αποφάσισε να βγει στον δρόμο το βράδυ της Κυριακής, όταν μια ομάδα διαδηλωτών διαμαρτυρόταν έξω από τη συναυλία του στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.

Οι διαδηλωτές που έφεραν ταμπέλες που έγραφαν «μετανοείτε και πιστέψτε στο Ευαγγέλιο» και ότι «ο Ιησούς είναι ο Θεός, ακόμη και οι δαίμονες το γνωρίζουν» αρνήθηκαν τις πίτσες, όμως το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 1,6 εκατομμύρια προβολές, με τον ράπερ του «Old Town Road» να προχωράει και σε μία αποκάλυψη.

Αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο με τους διαδηλωτές στο Twitter, έγραψε: «Μόλις είπα στην ομάδα μου να τους στείλει πίτσα, αυτή είναι πραγματικά καλή διαφήμιση!».

@lilnasx

♬ star walkin out now - lil nas x

Ο Lil Nas X δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο με τους συνεργάτες τους να παραδίδουν δωρεάν πίτσα στην ομάδα, η οποία αρνήθηκε την προσφορά. «Σας ευχαριστούμε, το εκτιμούμε, αλλά όχι ευχαριστούμε», ανέφερε ένας από τους διαδηλωτές. Στα μισά βίντεο, η κάμερα επιβραδύνει και εστιάζει σε έναν από τους διαδηλωτές που φοράει ένα μπλουζάκι με το όνομα της θρησκευτικής οργάνωσης «Christ’s Forgiveness Ministries Revival» (Αναβίωση των υπηρεσιών συγχώρεσης του Χριστού), ενώ ακούγεται στο φόντο το «Mystery of Love» του Sufjan Stevens.

Ο Lil Nas X έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ενημέρωση: δεν ήθελαν την πίτσα αλλά κατά λάθος ερωτεύτηκα έναν από τους ομοφοβικούς διαδηλωτές»