Μουσικη

Δολοφονήθηκε ο ράπερ PnB Rock - Έπεσε νεκρός σε εστιατόριο

Τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της συντρόφου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ράπερ PnB Rock
Ο ράπερ PnB Rock © Youtube

PnB Rock: Νεκρός ο 30χρονος ράπερ κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας - Η ανακοίνωση των αρχών του Λος Άντζελες

Ο ράπερ PnB Rock έπεσε θύμα δολοφονίας κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες.

Ο 30χρονος μουσικός, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ρακίμ Άλεν, βρισκόταν στο εστιατόριο με τη σύντροφό του, όταν ο δράστης εισέβαλε στο εστιατόριο και κραδαίνοντας το όπλο του ζήτησε από τον PnB Rock να βγάλει και να του δώσει το πορτοφόλι και τα κοσμήματά του.

«Πυροβόλησε τον ράπερ και έφυγε τρέχοντας από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε και στη συνέχεια έφυγε από το πάρκινγκ», ανέφερε η αξιωματικός της αστυνομίας που επιβεβαίωσε ότι ο ράπερ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

Rapper PnB Rock shot while eating at South L.A. Roscoe’s Chicken and Waffles: TMZ

Η σύντροφός του PnB Rock είχε δημοσιεύσει φωτογραφία μαζί του από το εστιατόριο, η οποία «κατέβηκε» λίγη ώρα μετά τη δολοφονία.

Οι αρχές του Λος Άντζελες αναζητούν τον δράστη και εξετάζουν βίντεο ασφαλείας από το εσωτερικό του εστιατορίου προκειμένου να τον αναγνωρίσουν. Την ίδια ώρα, συγκεντρώνουν βίντεο από παρακείμενες επιχειρήσεις, προκειμένου να καταγράψουν την πορεία που ακολούθησε πριν και μετά το έγκλημα, αλλά και να φτάσουν στα ίχνη του.

Ο PnB Rock είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός το 2016 με την επιτυχία του «Selfish». 

PnB Rock - Selfish [Official Music Video]

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY