Μουσικη

Και η Blackstone στους πλειοδότες για τον κατάλογο των Pink Floyd

Σύμφωνα με πηγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pink Floyd
Pink Floyd (Από τα αριστερά στα δεξιά: Roger Waters, Nick Mason, Syd Barrett and Rick Wright) © Keystone Features/Getty Images

Η Blackstone βρίσκεται ανάμεσα στους πλειοδότες για τον κατάλογο των Pink Floyd.

Η Blackstone Inc (BX.N) είναι μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων για τον κατάλογο του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd, δήλωσαν την Τετάρτη άτομα που γνωρίζουν το θέμα, καθώς η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων επιδιώκει να ενισχύσει τη συλλογή μουσικών δικαιωμάτων της.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και η Blackstone δεν είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για το συγκρότημα που βρίσκεται πίσω από επιτυχίες όπως τα "Wish You Were Here", "Comfortably Numb" και "Another Brick in the Wall", σύμφωνα με τις πηγές.

Οι Financial Times ανέφεραν νωρίτερα ότι η εταιρεία εξαγοράς θα κλείσει μέσω της Hipgnosis Song Management τη συμφωνία που θα μπορούσε να κοστολογήσει τα τραγούδια του συγκροτήματος σε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια. 

Η Blackstone απέκτησε πέρυσι ποσοστό στην Hipgnosis στο πλαίσιο μιας σύμπραξης που σχεδίαζε να διαθέσει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την αγορά μουσικών δικαιωμάτων και την ηχογράφηση τραγουδιών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ