Μουσικη

Stuart Anstis: Πέθανε ο πρώην κιθαρίστας των Cradle of Filth

Ήταν μόλις 48 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stuart Anstis
Stuart Anstis © Instagram

Stuart Anstis: Νεκρός ο πρώην κιθαρίστας των Cradle of Filth - Το μήνυμα της συζύγου του και η καριέρα του

Ο Stuart Anstis, πρώην κιθαρίστας του black metal συγκροτήματος Cradle of Filth, πέθανε μόλις στα 48 του χρόνια.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του μουσικού, Antoinette Anstis, με μία ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραφε: «Stuart Anstis 2/5/1974 – 21/8/2022. Αναπαύσου εν ειρήνη, ήσουν πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, Εραστή. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Σε αγαπώ για πάντα. Η Antoinette σου. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε…»

Stuart Anstis 2/5/1974 - 21/8/2022 Rest in Peace, you were too beautiful for this world me Lover. Nothing will ever be the same again, Love Always and ever your Antoinette Until we meet again…

Posted by Stuart Anstis on Monday, August 22, 2022

Ο πρώην κιθαρίστας των Cradle Of Filth, Richard Shaw, ο οποίος έπαιζε με τους Cradle από το 2014 και έφυγε από το συγκρότημα νωρίτερα φέτος, δημοσίευσε το δικό του αφιέρωμα στον Stuart Anstis. 

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Στιούαρτ», αναφέρει η ανάρτησή του στο Instagram. «Ήταν τιμή μου να ερμηνεύσω τη μουσική σου. Οι σκέψεις είναι με τους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». 

Ποιος ήταν ο Stuart Anstis

Ο Stuart Anstis ήταν μέλος του black metal συγκροτήματος, Cradle in Filth από το 1995 έως το 1999.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο συγκρότημα, ο Anstis έγραψε αρκετά από τα πιο διάσημα άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου των «Dusk and Her Embrace» και «V Empire, or Dark Faerytales in Phallustein». Έγραψε και ηχογράφησε επίσης το άλμπουμ του 1998, «Cruelty and the Beast».

Μετά την αποχώρησή του από το Cradle of Filth το 1999, ο Anstis δημιούργησε το συγκρότημα Bastardsun, το οποίο διαλύθηκε το 2005 μετά τον ξαφνικό θάνατο του frontman David Wayne. Συμμετείχε επίσης στο συλλογικό άλμπουμ Lovecraft & Witch Hearts του 2002 και στο ζωντανό άλμπουμ Cradle Live at Dynamo Open Air 1997, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ