Μουσικη

Beyonce: Kυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance»

Tα 8 κομμάτια του δίσκου είναι ήδη διαθέσιμα στο Youtube

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Beyoncé: Στην δημοσιότητα το νέο της άλμπουμ «Renaissance».

Η Beyoncé κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της «Renaissance» και ανοίγει το πρώτο κεφάλαιο. Το άλμπουμ έχε 16 κομμάτια με τα πρώτα οκτώ να είναι ήδη διαθέσιμα στο YouTube.

Εκτός από τον Pharrell Williams και τον The-Dream, που ανήκουν στη συνήθη ομάδα των συνεργατών της, συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της alt-pop όπως ο AG Cook και ο BloodPop.

H Beyoncé κυκλοφόρησε ακόμη ένα statement σχετικά με την κυκλοφορία του RENAISSANCE, το οποίο και θα αποτελεί το πρώτο instalment ενός project που θα αποτελείται από τρία μέρη. Αυτά σύμφωνα με την ίδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχοντας ηχογραφήσει όλο το υλικό κατά τα χρόνια της πανδημίας.

«Αυτό το έργο που αποτελείται από τρία μέρη ηχογραφήθηκε σε διάστημα τριών ετών κατά τη διάρκειατης πανδημίας, μία εποχή που έπρεπε να μείνω αδρανής, αλλά και μία εποχή που θεωρούσα ότι ήταν η πιο δημιουργική. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε να βρω ένα μέρος για να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής περιόδου για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα άλλα κινούνταν. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είμαι απαλλαγμένη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω ελευθερία. Ήταν μία όμορφη εμπειρία εξερεύνησης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Rumi, τον Sir και την Blue που μου επέτρεψαν να έχω το χώρο, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον όμορφο σύζυγό μου και μούσα μου, που με στήριζε κατά τη διάρκεια εκείνων των ξενυχτιών στο στούντιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θείο μου Johnny. Ήταν η νονά μου και ο πρώτος άνθρωπος που μου παρουσίασε αρκετή από τη μουσική και την κουλτούρα που αποτέλεσε έμπνευση για αυτό το άλμπουμ. Ευχαριστώ όλους τους πρωτοπόρους που γέννησαν την κουλτούρα, όλους τους έκπτωτους αγγέλους των οποίων η συνεισφορά δεν αναγνωρίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτή είναι μία γιορτή για εσάς. Ευχαριστώ την ομάδα μου στην Parkwood, την Dream, και όλους τους ταλαντούχους παραγωγούς που συμμετείχαν. Μαμά, σε αγαπώ».