Μουσικη

Κλεονίκη Δεμίρη, ανεβαστικά τραγούδια και λάιβ εμφανίσεις

Η Κλεονίκη τραγουδάει χαρούμενα και ανεβαστικά τραγούδια για δύσκολες εποχές. Το νέο της τραγούδι είναι ό,τι πρέπει για το φετεινό καλοκαίρι.

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλεονίκη Δεμίρη

Κλεονίκη Δεμίρη: Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Έλα να φύγουμε για αλλού» και οι σταθμοί της καλοκαιρινής της περιοδείας «Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά!».

Με τίτλους όπως… «Όλα θα πάνε μια χαρά», «Ένα πάρτυ στην πλατεία», «Έλα να φύγουμε για αλλού», η Κλεονίκη Δεμίρη απ’ τη μια είναι σα να παίζει με τον πόνο μας, δηλαδή με τον πόνο του μέσου Έλληνα που ζορίζεται όλο και πιο πολύ… από την άλλη είναι σαν να τονίζει ή να θυμίζει στον ίδιο καραβοτσακισμένο μέσο Έλληνα πόσο όμορφο είναι τελικά το ελληνικό καλοκαίρι. Ακόμα κι όταν δεν τραγουδάει δικά της τραγούδια, διαλέγει καλοκαιρινά (τραγούδια) ή έστω φωτεινά, ηλιόλουστα και αστραφτερά (τραγούδια) που ταιριάζουν με τη φωνή της. Η οποία είναι καμπάνα – χρόνια στη χορωδία της ΕΡΤ και σε συναυλίες, εμφανίσεις και σώου, έχει τη δική της υπογραφή ως χροιά. Και η υπογραφή, όπως τα τραγούδια της, είναι ανεβαστική.

Το τελευταίο της τραγούδι, σε στίχους και μουσική δική της (ενορχήστρωση Γιώργος Τσοκάνης) έχει τίτλο «Έλα να φύγουμε για αλλού» και είναι λες και τραγουδιέται στην Καραϊβική την ίδια: λάτιν, ηλιόλουστο και νόστιμο, με χορευτική και όχι απλώς καλοκαιρινή διάθεση. Συνοδεύεται από ακόμα καλοκαιρινότερο βιντεοκλίπ, γυρισμένο εν πλω, και σκηνοθετημένο από τον Φώτη Φωτόπουλο. Αλλά πέρα από το αισιόδοξο βιντεοκλίπ και το αντίστοιχα αισιόδοξο τραγούδι, η Κλεονίκη έχει προγραμματίσει μια σειρά συναυλίες για το καλοκαίρι, με τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, διαλεγμένα ένα ένα ώστε να ταιριάζουν με την αισιόδοξη φωνή, και διάθεση, και διάσταση που δίνει στο καλοκαίρι μας. Αν είστε κοντά σε λάιβ της Κλεονίκης, θα περάσετε ωραία, και θα τραγουδήσετε μαζί της χωρίς να το καταλάβετε…

Κλεονίκη Δεμίρη - Έλα Να Φύγουμε Γι' Αλλού - Official Music Video

Κλεονίκη Δεμίρη - «Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά!» - Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το πάρτι θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι, σε μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, υπό τον τίτλο «Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά», εμπνευσμένο από το τραγούδι της, σε ένα πρόγραμμα αισιόδοξο, εξωστρεφές και γεμάτο θετική ενέργεια. 

  • Κορυτσά (30/7), ΜΙΚ φέστιβαλ
  • Πάρος (29/8), Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου
  • Ηράκλειο (2/9), κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις
  • Παλαιό Φάληρο(4/9), Φαληρικά - Μπάτης
  • Χανιά, Φιλοθέη-Ψυχικό (οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ