Μουσικη

Η ράπερ Cardi B φέρεται να χτύπησε θαυμαστή σε συναυλία στο Λονδίνο

Η ίδια αρνείται τα πάντα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cardi B: Την κατηγορούν ότι χτύπησε θαυμαστή της με το μικρόφωνο. 

Η Cardi μόλις είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της στο «Wireless Festival» και χαιρετούσε τους θεατές στις πρώτες σειρές της συναυλίας, ενώ καθόταν στον ώμο ενός φρουρού ασφαλείας. Σε ένα από τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τηλέφωνά τους οι θεατές, η Cardi B ξαφνικά κοιτάζει προς τα κάτω και αρχίζει να χτυπάει κάποιον με το μικρόφωνο που κρατούσε στο χέρι της.

Σε άλλα βίντεο του κοινού που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Cardi B σκύβει προς το πλήθος. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένα άτομο φαίνεται να αρπάζει τα μαλλιά της και η 29χρονη ράπερ αρχίζει να χτυπάει με το μικρόφωνό της τον θεατή. Ωστόσο, η Cardi B διευκρίνισε στη συνέχεια με ένα μήνυμά της στο Twitter ότι δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια  εμφάνισής της στο «Wireless Festival», αναφερόμενη στα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης που έγραψαν ότι «τσακώθηκε» με θαυμαστή της. Η ράπερ υποστήριξε ότι απλώς τραβούσε το χέρι της πίσω από έναν θαυμαστή που φαινόταν να το κρατάει.\

Η αστέρας της hip-hop συμπεριέλαβε σε μία ανάρτησή της στο Instagram διάφορα αποσπάσματα από την εμφάνισή της, αλλά και ένα βίντεο της Miley Cyrus από την περιοδεία της «Bangerz Tour» του 2014, όπου η pop star λέει στο πλήθος: «Επέστρεψα… Προσπάθησαν να με σκοτώσουν! Δεν πέφτω χωρίς μάχη!». Η Cardi B θα πραγματοποιήσει μία ακόμα εμφάνιση στο «Wireless Festival» του Λονδίνου απόψε, Σάββατο 9 Ιουλίου.