Μουσικη

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η χειρότερη ιδέα να μοιραστώ τη σκηνή του Super Bowl με τη Σακίρα»

Πώς εξήγησε τη δήλωσή της η JLo

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ
Η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ © EPA

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για την αναγκαστική συνεργασία με την Κολομβιανή σταρ, Σακίρα, στο ημίχρονο του Super Bowl το 2021.

Στο νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο «Halftime», η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τον εκνευρισμό της για την εμφάνισή στο ημίχρονο του Super Bowl με τη Σακίρα το 2021, λέγοντας πως ήταν «η χειρότερη ιδέα στον κόσμο».

Ειδικότερα, όπως είχε διαρρεύσει από παρασκηνιακές φήμες, η Λόπεζ είχε εκνευριστεί με τα στελέχη του NFL για τον λόγο που ήθελαν οι δύο γυναίκες να κάνουν μια δουλειά που συνήθως ανατίθεται σε έναν μόνο καλλιτέχνη.

 

 

«Έχουμε έξι γ… λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι, και αν πάρουμε ένα λεπτό, αυτό είναι όλο, μας έχουν μείνει πέντε. Αλλά πρέπει να υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που τραγουδάμε. Πρέπει να έχουμε τις στιγμές που τραγουδάμε. Δεν πρόκειται να είναι ένα χορευτικό σε ρεβεγιόν. Πρέπει να τραγουδήσουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε. Είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να βάλουμε δύο ανθρώπους να κάνουν το Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο εργάζομαι και ελπίζω εδώ και χρόνια», είχε δηλώσει η Λόπεζ.

 

 

«Συνήθως, έχεις έναν επικεφαλής στο Super Bowl. Αυτός ο επικεφαλής κατασκευάζει ένα σόου και, αν επιλέξει να έχει και άλλους καλεσμένους, είναι δική του επιλογή. Ήταν προσβολή να λες ότι χρειάζεσαι δύο λατίνες για να κάνουν τη δουλειά που ιστορικά έκανε ένας καλλιτέχνης», είπε ο μάνατζερ της JLo, Μπένι Μεντίνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ