Μουσικη

Nancy Sinatra προς Billie Eilish: Θες να συνεργαστείς με μια γιαγιά;

Αμφότερες έχουν τραγουδήσει theme του James Bond

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H κόρη του Frank Sinatra, Nancy δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την Billie Eilish.

Η Nancy Sinatra ανέφερε ότι η Billie Eilish είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί, αλλά φοβάται ότι η 20χρονη pop star μπορεί να μην ενδιαφέρεται. «Με την Billie Eilish θα είχε πλάκα. Δεν ξέρω αν θα της άρεσε να τραγουδήσει με μία γιαγιά, αλλά θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον», είπε στο περιοδικό «Uncut» η 81χρονη τραγουδίστρια, γνωστή για την επιτυχία «These Boots Are Made For Walkin’» του 1966.

Η κόρη του Frank Sinatra τραγούδησε το ομότιτλο τραγούδι της ταινίας «You Only Live Twice» του James Bond με πρωταγωνιστή τον Sean Connery το 1967, πέντε δεκαετίες πριν η Billie Eilish μπει στον κόσμο του James Bond ηχογραφώντας το τραγούδι για την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο του 007 στην ταινία «No Time To Die» του 2021.

H Billie Eilish έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι ο Frank Sinatra αποτελεί επιρροή στη μουσική της. Αναλύοντας τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» που κυκλοφόρησε το 2019, η Billie Eilish μοιράστηκε μία λίστα με τα τραγούδια που την είχαν βοηθήσει να εμπνευστεί και συμπεριέλαβε το «I’m A Fool To Want You» του Sinatra ως επιρροή για το τραγούδι της «Xanny».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ