- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με σημαία της Ουκρανίας ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην πρώτη συναυλία της περιοδείας του (βίντεο)
Στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ
Την ουκρανική σημαία κυμάτισε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε συναυλία του στις ΗΠΑ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.
Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ κυμάτισε την ουκρανική σημαία, καθώς ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία του για το 2022 στο Σπόκειν στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.
Στις 28 Απριλίου το πρώην μέλος των Beatles έδωσε συναυλία διάρκειας 2,5 ωρών, ερμηνεύοντας πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του βρετανικού συγκροτήματος.
Το σκέλος της περιοδείας του «Got Back» στη Βόρεια Αμερική περιλαμβάνει συναυλίες στις πόλεις Σιάτλ, Όκλαντ, Λος Άντζελες, Χόλιγουντ, Βοστώνη και Βαλτιμόρη. Ο Βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, μπασίστας και ποιητής θα είναι το πρώτο όνομα στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 25 Ιουνίου 2022.
Κατά τη διάρκεια του ανκόρ στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ κυμάτισε την ουκρανική σημαία και τραγούδησε την κλασική επιτυχία των Beatles «Birthday».
Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες εκτός από τον Πολ ΜακΚάρντεϊ στηρίζουν την Ουκρανία
O Πολ ΜακΚάρτνεϊ είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην Ουκρανία, καταδικάζοντας παράλληλα τη ρωσική εισβολή.
Συγκροτήματα όπως οι Green Day, Imagine Dragons, Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand και καλλιτέχνες όπως οι Louis Tomlinson και Nick Cave ακύρωσαν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους στη Ρωσία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Instagram τον Μάρτιο, ο αρχηγός των Muse, Ματ Μπέλαμι, επαίνεσε τους Ρώσους που είναι «πρόθυμοι να σταθούν απέναντι στη διεφθαρμένη κυβέρνησή τους», καθώς και τον λαό της Ουκρανίας «που αγωνίζεται για το δικαίωμά του να ζει ελεύθερα και ειρηνικά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Σταθερά πρώτη η Φινλανδία
Οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή της Πλατείας Νερού μοιράζονται τις αναμνήσεις τους
Ο Γιάννης Αρτόπουλος έχασε τη ζωή του το 2025, στον δρόμο, μετακινούμενος από τη μία συναυλία στην άλλη
Λίγο πριν εμφανιστούν στην Αθήνα, oι «παλιοί» έδειξαν πώς γίνεται ένα σωστό live
Η σούπερ σταρ της ποπ προηγείται στην κούρσα για τα βραβεία AMAs του 2026
Ο μουσικός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική και ακαδημαϊκή του διαδρομή
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Ο υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης Ντάνιελ Πέμπερτον και οι πρωταγωνιστές του φιλμ εξηγούν τη σημασία της μουσικής
Μετά τις ιστορικές βραδιές στο Καλλιμάρμαρο, η Άννα Βίσση επιστρέφει στο ΟΑΚΑ
Παραμένει αμετάβλητη η κορυφή;
Η Τακαΐτσι συνάντησε το συγκρότημα στο Τόκιο και δήλωσε στον Ίαν Πέις «είσαι θεός»
Δυναμική παρουσία στο ολλανδικό pre party και σταθερή θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα
Η αρχή του τέλους για τους Beatles
Η ζωή της τραγουδίστριας από το κίτρινο φορτηγάκι στη βρετανική επαρχία μέχρι τα μεγαλύτερα stages και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.