Μουσικη

Ο Iggy Pop ανυπομονεί να έρθει στην Ευρώπη και στέλνει μήνυμα στους fans

Το βίντεο που μοιράστηκε για την περιοδεία που θα κάνει στάση και στην Ελλάδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iggy Pop

Ο Iggy Pop στέλνει μήνυμα στους fans με βίντεο για τις συναυλίες του στην Ευρώπη και την Ελλάδα, στο Release Athens, το Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Ο αγέραστος punk rock μαθουσάλας Iggy Pop μοιράστηκε την ανυπομονησία του για την επιστροφή στη συναυλιακή δράση με ένα βίντεο σε όλους τους fans του στην Ευρώπη.

«Έι Ευρώπη! Αυτός είναι ο Iggy Pop. Έρχομαι… Περίμενα δύο-τρία χρόνια… αλλά έρχομαι… σε όλη την Ευρώπη και θέλω να σας δω όλους εκεί» σημείωσε για τις επικείμενες ζωντανές εμφανίσεις του που ξεκινούν στις 2 Μαΐου από τη Λιόν στη Γαλλία και θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Η περιοδεία του θρυλικού μουσικού θα κάνει στάση και στην Ελλάδα, αφού το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Iggy Pop θα είναι headliner στο Release Athens 2022, στην Πλατεία Νερού. Τον Iggy Pop θα πλαισιώσουν η ψυχή των Oasis και το big mouth της britpop, Liam Gallagher, το τρομερό ντουέτο από το Νότιγχαμ, κι ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα του ίδιου του Iggy, Sleaford Mods και η ανερχόμενη indie-rock μπάντα The K’s, σε μία ιστορική ημέρα.


«Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να μην έχει ειπωθεί ως ένδειξη θαυμασμού για το φαινόμενο που ονομάζεται Iggy Pop. Χρειάζεται να τον δεις στο φυσικό του χώρο, τη σκηνή, για να νιώσεις απόλυτο δέος για μία από τις τελευταίες εμβληματικές μορφές του rock’n’roll. Έδωσε τον ορισμό του τι σημαίνει “ωμή ενέργεια”, πενήντα χρόνια πριν, και έως σήμερα αρνείται να σταματήσει. Ακμαίος, πάντα επίκαιρος και επικίνδυνος, ένα  ανήμερο θηρίο που με την επιδραστική παρουσία του εξακολουθεί να σημαδεύει την παγκόσμια μουσική σκηνή, θα… ηλεκτροδοτήσει ξανά την Πλατεία Νερού με κλασικά τραγούδια, σαν τα “I Wanna Be Your Dog”, “The Passenger”, “Lust For Life”, “Gimme Danger”, “Down On The Street”, “Some Weird Sin”, “No Fun”, “Nightclubbing”, “I’m Bored”, “Cry For Love” κλπ» σημειώνει το φεστιβάλ, που επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ, με 40 και πλέον διεθνή ονόματα, για την επερχόμενη συναυλία του Iggy Pop.

Release Athens 2022: Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods, The K's - 2/7/2022

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια και τις προσφορές του Release Athens 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ