Μουσικη

Eurovision 2022: Αφιερωμένη στην ειρήνη η φετινή διοργάνωση

Κανονικά η συμμετοχή της Ουκρανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2022: Σημαιάκι για τον 66ο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο
Eurovision 2022 - Σημαιάκι για τον 66ο διαγωνισμό © EPA / Gerald Matzka / POOL

Eurovision 2022: Αφιερωμένη στην ειρήνη η 66η διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού - Αποκλείστηκε η Ρωσία, κανονικά η συμμετοχή της Ουκρανίας.

Αφιερωμένη στην ειρήνη θα είναι η Eurovision 2022, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/3), δύο μήνες πριν τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai. Η φετινή Eurovision θα διεξαχθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας. 

Συνολικά, στην Eurovision 2022 θα λάβουν μέρος 40 χώρες. «Η ουκρανική αποστολή έχει σεβαστεί όλες τις υποχρεώσεις της και μας έστειλε και το βίντεο του τραγουδιού, το οποίο μπορεί να προβληθεί σε περίπτωση προβλημάτων της τελευταίας στιγμής», δήλωσαν οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων της Rai. Πρόσθεσαν, δε, ότι η μουσική αυτή διοργάνωση θα αποτελέσει και μια ευκαιρία για να υπογραμμιστεί η μεγάλη αξία της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Turin will host Eurovision 2022 🇮🇹

Eurovision 2022: Φαβορί το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra

 

Στη Eurovision 2022 οι Kalush Orchestra, το συγκρότημα από την Ουκρανία αυξάνει ολένα και περισσότερο τις πιθανότητές του να είναι αυτό που θα κερδίσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος θα γίνει τον Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Αυτό τουλάχιστον δίνουν τα προγνωστικά, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision 2022. Ειδικότερα, ο ιστότοπος στοιχημάτων Oddschecker ανέδειξε το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra σε φαβορί για να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ