Μουσικη

Οι Rammstein στηρίζουν τον λαό της Ουκρανίας

«Καθώς αντιστέκεται στη σοκαριστική επίθεση που διέπραξε η ρωσική κυβέρνηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λογότυπο των Rammstein με τη σημαία της Ουκρανίας

Το συγκρότημα Rammstein εξέδωσε δήλωση συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό - Το μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το γερμανικό συγκρότημα Rammstein, τοποθετήθηκε, όπως και πολλοί άλλοι μεγάλοι μουσικοί και σχήματα τις τελευταίες μέρες, για τις δραματικές εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας. Η τρίγλωση ανακοίνωση σε αγγλικά, ρωσικά και ουκρανικά συνοδεύεται με μια εικόνα στα χρώματα της Ουκρανίας και το λογότυπο της fan κοινότητας των Rammstein, LIFAD (από τη φράση «Liebe ist für alle da», «η αγάπη είναι για όλους»).

«Το συγκρότημα Rammstein επιθυμεί να εκφράσει την υποστήριξή του στον λαό της Ουκρανίας καθώς αντιστέκεται στη σοκαριστική επίθεση που διέπραξε η ρωσική κυβέρνηση.

Πάνω απ' όλα αυτή τη στιγμή, νιώθουμε ιδιαίτερη θλίψη για τα δεινά του ουκρανικού λαού.

Κάθε μέλος του συγκροτήματος έχει διάφορες εμπειρίες από τις δύο χώρες. Όλα τα μέλη του συγκροτήματος έχουν φίλους, συνεργάτες, συνεργάτες, θαυμαστές και στις δύο χώρες.

Αναγνωρίζουμε την απόγνωση που μπορεί να νιώθουν πολλοί Ρώσοι οπαδοί όταν έρχονται αντιμέτωποι με τις ενέργειες της κυβέρνησής τους και θέλουμε να θυμόμαστε την ανθρωπιά που μοιράζονται τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Ουκρανοί πολίτες» σημειώνεται από το δημοφιλές γερμανικό σεξτέτο.

Ταυτόχρονα, ο frontman των Rammstein, Till Lindemann, που επρόκειτο να παίξει δύο φορές στη Ρωσία στα τέλη του 2022 με το solo σχήμα του Lindemann, ακύρωσε και τις δύο συναυλίες. Η συναυλία των Lindeamman στο Κίεβο παραμένει όμως προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο.


Υπενθυμίζεται πως οι Rammstein, όπως είχε εκμυστηρευτεί στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ATHENS VOICE, ο κιθαρίστας και συνιδρυτής της μπάντας, Richard Kruspe, ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ