Μουσικη

Τζέιμς Μπλαντ: Αυτή είναι η ιστορία του «You' re beautiful»

«Έγραψα τους στίχους μέσα σε δύο λεπτά»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τζέιμς Μπλαντ αποκάλυψε το πραγματικό νόημα της μεγάλης του επιτυχίας «You are beautiful» και διαβεβαίωσε ότι δεν είναι ένα ρομαντικό τραγούδι.

Το πραγματικό νόημα και την πραγματική ιστορία του τραγουδιού «You are beautiful» αποκάλυψε ο Τζέιμς Μπλαντ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σημειώσει πως δεν πρόκειται για ρομαντικό τραγούδι όπως όλοι το έχουν στο μυαλό τους τόσα χρόνια.

«Είναι σχετικά με εμένα που παρενοχλώ την κοπέλα κάποιου άλλου άντρα στο μετρό, ενώ είμαι υπό την επήρεια» ανέφερε ο Μπλαντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του και πρόσθεσε:

«Αλλά οι άνθρωποι το βάζουν στους γάμους τους, κάτι που είναι πολύ ωραίο».

 

 

Σε άλλη του συνέντευξη στον Guardian, ο Μπλαντ είχε αποκαλύψει πως το εν λόγω κορίτσι που είδε στο μετρό ήταν η πρώην κοπέλα του, αλλά συνοδευόταν από τον καινούριο σύντροφό της. «Οι ματιές μας συναντήθηκαν, αλλά το προσπεράσαμε και πήγα σπίτι», σημείωσε ενώ γνωστοποίησε πως έγραψε τους στίχους μέσα σε δύο λεπτά.

«Πάντα θεωρείτο ρομαντικό τραγούδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι λίγο ανατριχιαστικό. Είναι για έναν τύπο (για μένα) που ήταν υπό την επήρεια και παρενοχλούσε την κοπέλα κάποιου άλλου στο μετρό. Όμως όλοι έχουν αυτές τις στιγμές όταν αναρωτιέσαι: Τι θα γινόταν εάν έλεγα κάτι;» είχε πει ο Τζέιμς Μπλαντ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις