Μουσικη

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο τραγουδιστής Meat Loaf

Έγινε παγκοσμίως γνωστός για τα άλμπουμ «Bat Out of Hell»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο τραγουδιστής Meat Loaf
Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο τραγουδιστής Meat Loaf © EPA

Ο Meat Loaf, ο οποίος έγινε γνωστός για τα άλμπουμ «Bat Out of Hell», πέθανε σε ηλικία 74 ετών.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο τραγουδιστής Meat Loaf. Η είδηση γνωστοποιήθηκε σε ανάρτηση της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

 

 

Ο Meat Loaf ήταν περισσότερο γνωστός για τα άλμπουμ «Bat Out of Hell», ενώ η καριέρα του διήρκησε έξι δεκαετίες, κατά τις οποίες πούλησε πάνω από 100 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως και συμμετείχε σε περισσότερες από 65 ταινίες μεταξύ των οποίων «Fight Club», «Focus», «Rocky Horror Picture Show» και «Wayne’s World».

«Είμαστε συντετριμμένοι ανακοινώνοντας πως ο ασύγκριτος Meat Loaf πέθανε απόψε με την σύζυγό του Ντέμπορα στο πλευρό του. Οι κόρες του Περλ και Αμάντα και οι στενοί του φίλοι ήταν μαζί του τις τελευταίες 24 ώρες. Η εκπληκτική του καριέρα διήρκησε 6 δεκαετίες και πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως ενώ πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 65 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των ‘Fight Club’, ‘Focus’ ‘Rocky Horror Picture Show’ και ‘Wayne’s World’. Το ‘Bat Out of Hell’ παραμένει ένα από τα 10 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Γνωρίζουμε πόσα σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και υποστήριξη καθώς περνάμε αυτή την περίοδο θλίψης έχοντας χάσει έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και καλό άνδρα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Από την καρδιά του μέχρι τις ψυχές σας… μη σταματήσετε ποτέ να ροκάρετε!».

 

Meat Loaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) (Official Music Video)

 

Ποιος ήταν ο Meat Loaf

Ο Meat Loaf, ή κατά κόσμον Μάικλ Ντι Άντεϊ, γεννήθηκε ως Μάρβιν Λι Άντεϊ στις 27 Σεπτεμβρίου 1947.

Ως μουσικός είναι ιδιαίτερα γνωστός για την τριλογία δίσκων «Bat Out of Hell» (1977, 1993 και 2006), η οποία συνολικά έχει πουλήσει πάνω από 43 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο πρώτος μετά από 40 χρόνια συνεχίζει και πουλάει 200 χιλιάδες δίσκους ετησίως, ενώ παρέμεινε στα charts για εννέα χρόνια, κάνοντας το έτσι ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ όλων των εποχών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ