johnnie-walker-keep-walking-together-tour.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
Μουσικη

Μοναδικές live εμπειρίες στην πόλη από το Johnnie Walker

Photo story από τα exclusive lives του “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour”

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η live μουσική είναι αυτή που κρατάει τη μουσική αληθινά ζωντανή. Και το Johnnie Walker, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τον δρόμο να Περπατήσουμε Ξανά Μπροστά, πρωτοπόρησε και τη φετινή χρονιά, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη live μουσική σκηνή και ανερχόμενες μπάντες και καλλιτέχνες με την καμπάνια Keep Walking Together. Αφήνοντας πίσω μας ό,τι στερηθήκαμε και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δύναμη του ΜΑΖΙ, της συλλογικότητας και της ομάδας, το Johnnie Walker διοργάνωσε μια σειρά από exclusive live sessions σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Πειραιά.

Η μοναδική εμπειρία του Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, έδωσε τη δυνατότητα σε νέους, ανερχόμενους μουσικούς και μπάντες να συνδεθούν ξανά με το κοινό και να μοιραστούν τη μουσική τους, και σε εμάς να διασκεδάσουμε παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα, να ακούσουμε νέες μουσικές απολαμβάνοντας δροσερά Johnnie Walker Highball Cocktails, Johnnie and Lemon και Johnnie and Ginger, και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί νέες αναμνήσεις, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στο Naval, στο Μικρολίμανο, ο Ερμογένης Σκιτίνης, με γνωστές ελληνικές επιτυχίες, πολλές sing along στιγμές και με το ιδιαίτερο χιούμορ του πάνω στη σκηνή, έδειξε γιατί το μέλλον του ανήκει. Ο ενθουσιασμός για την επιστροφή στα lives ήταν έντονος και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μοιράστηκε με το κοινό του όμορφες μουσικές εμπειρίες που δημιούργησαν μια ιδιαίτερη βραδιά.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στο Faust Bar Theatre Arts, στο κέντρο της Αθήνας, οι Sworr. δικαίωσαν τις μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η ανακοίνωση του electronica live session που θα έδιναν. Το ηλεκτρονικό τρίο, των Γιάννη, Θανάση και Robin, που ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι από την Πάτρα, με αυτοπεποίθηση στη σκηνή και πειραματισμούς στον ήχο του, υπόσχεται σπουδαία πράγματα για το 2022.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου η αγαπημένη Idra Kayne, μας υποδέχτηκε στο Quintessa, στην Κηφισιά, με ξεσηκωτικές soul funk μουσικές. Με την άνεση που έχει αποκτήσει μετά τις live εμφανίσεις της σε μεγάλες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, με τη γεμάτη ταπεραμέντο σκηνική παρουσία της που συναντά την εντυπωσιακή φωνή της, λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, οι τυχεροί καλεσμένοι αυτού του live session του Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, διασκέδασαν σε ρυθμούς φανκ.

Sold out live βραδιές ,όπου λίγοι τυχεροί μπόρεσαν να απολαύσουν την επιστροφή της live μουσικής ξανά και να διαδώσουν το μήνυμα #KeepWalkingTogether.

Συνεχίζουμε να Περπατάμε Μπροστά παρέα με τις ξεχωριστές μουσικές βραδιές του Johnnie Walker. Η στιγμή να απολαύσουμε ξανά τη live μουσική επέστρεψε και έχει πάντα καλύτερη «γεύση» όταν είμαστε ΜΑΖΙ. Ας την απολαύσουμε λοιπόν με αγαπημένα πρόσωπα.

Το Johnnie Walker συνεχίζει να πρωτοπορεί και να στηρίζει έμπρακτα τη live μουσική. Μείνετε συντονισμένοι για νέες, μοναδικές μουσικές εμπειρίες από το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, για το νέο έτος!

ermogenis-skitinis_1.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
ermogenis-skitinis_2.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
ermogenis-skitinis_3.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
ermogenis-skitinis_4.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
ermogenis-skitinis_5.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
ermogenis-skitinis_6.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
idra-kayne_1.jpg
idra-kayne_2.jpg
idra-kayne_3.jpg
idra-kayne_4.jpg
idra-kayne_5_0.jpg
idra-kayne_6.jpg
sworr_1.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
sworr_2.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
sworr_3.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
sworr_4.jpg
© Θανάσης Καρατζάς
sworr_5.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Δειτε περισσοτερα