- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
1/9 Ghostface Killah (Stage Volume 1) O Ironman των Wu-Tang Clan.
2/9 Nick Waterhouse (Gagarin) Oλοκαίνουργιο αυθεντικό R&B.
7/9 The Space Lady (Some Bizzare) Διασκευές σε ψυχεδελικά ροκ κομμάτια παιγμένα σε ένα Casio keyboard σε άλλη διάσταση.
11/9 Luz Casal (Ηρώδειο) Η ερμηνεύτρια των «Piensa en mi» και «Un uno de amor» με την παράσταση «Alma».
11/9 Μoon Duo (An Club)
Οι ηχητικές εμμονές του space/krautrock ντουέτου του Ripley Johnson (Wooden Shjips) και της Sanae Yamada.
12&13/9 ΨΧ 2014 Φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής στο Ρομάντσο με συμμετοχή των Noise Figures, Prins Obi & The Dream Warriors, My Drunken Haze, Chinese Basement, The Steams, Bazooka, Circassian, Alien Mustangs, Acid Barretts.
13/9 O Φίλιππος Πλιάτσικας συμπράττει με τη Φιλαρμονική της Πράγας για την παράσταση «The Οther Side of Greece» με τη συμμετοχή των Μπάμπη Στόκα, Αιμίλιου Χειλάκη (Ηρώδειο)
14, 16, 19/9 Αλέκα Κανελλίδου «Ταξίδι στο όνειρο» (Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, Θέατρο Δόρας Στράτoυ, Κηποθέατρο Παπάγου)
18/9 Zbigniew Preisner, «Τα Ημερολόγια της Ελπίδας» (Ηρώδειο) Ένα λιμπρέτο του Preisner βασισμένο στα ημερολόγια και τα ποιήματα των παιδιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Για ορχήστρα εγχόρδων, χορωδία και σολίστες και με τη συμμετοχή της Lisa Gerrard των Dead Can Dance. Στην παράσταση θα συμμετέχει η 42μελής Συμφωνική Ορχήστρα και η 24μελής μεικτή χορωδία της ΝΕΡΙΤ.
25/9 Sivert Hoyem (25/9, Stage Volume 1) O Νορβηγός φίλος με επιλογές από την πορεία του στους Madrugada και τη σόλο πορεία του.
26/9 Ludovico Einaudi (Hρώδειο) Δεύτερη εμφάνιση μετά τη περσινή συναυλία στο Μέγαρο με το πιάνο του και 11μελή ορχήστρα.

Δώρος Δημοσθένους
ΕΞΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επανέρχεται στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα συνεχίζοντας τις συναυλίες στον καταπράσινο Κήπο του, καθ’όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου με καλεσμένους τους Φοίβο Δεληβοριά (5/9), Athena (10/9), Δώρο Δημοσθένους (16/9), Marietta Fafouti & Band (18/9), Ελεωνόρα Ζουγανέλη (20/9) και Μίλτο Πασχαλίδη (27/9).

Athena
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Φινλανδία, Δανία, Ιταλία και Αυστραλία επέλεξαν τραγούδι και...ανεβαίνουν
Παράλληλα το συγκρότημα Wolf Alice κέρδισε το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας της έπαιξε και το podcast Miss Me
Οι ραπ πιονέροι της Native Tongues επιστρέφουν με ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ
Ροκ, πορτογαλικά fados, κλασικά ακούσματα και έθνικ
Ένα πολύ μεγάλο όνομα της παγκόσμιας soul σκηνής
Στο πλαίσιο της «Roll With The Punches» Tour
Reunion για το δημοφιλές ελληνικό hip hop συγκρότημα
Υπάρχουν άλλα 5.000 τραγούδια
Ποια δισκοπωλεία υπάρχουν σήμερα στο Λονδίνο και τι θα βρεις σε καθένα από αυτά
Η DJ και δημιουργός μιλά για το OCD, το coming out, τις «Μεταμορφώσεις» και την ανάγκη να βγάλει έναν δίσκο με τους δικούς της όρους
Θρήνος στη hip-hop σκηνή για την απώλεια του ανθρώπου που έχτισε την αυτοκρατορία του θρυλικού συγκροτήματος
Τι είπε για το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των διαγωνιζόμενων
Ο Γιώργος Καπής μάς βάζει στην τροχιά του debut album «Mono», με το νέο single στο οποίο συμμετέχουν οι Turboflow3000 και το βιντεοκλίπ που τα σκάει ανάποδα
Τρία νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή
Ο τραγουδιστής επιστρέφει στο φεστιβάλ τον ερχόμενο Ιούλιο
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.