Μουσικη

Ασλανίδου - Θεοφάνους: «Ζω Τη Ζωή» για τον νεανικό διαβήτη

Ένα ξεχωριστό τραγούδι για καλό σκοπό.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζω Τη Ζωή: Το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, σε ερμηνεία τη Μελίνας Ασλανίδου για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

Ζω Τη Ζωή: Το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, σε ερμηνεία τη Μελίνας Ασλανίδου για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

«Ζω Τη Ζωή», μία μοναδική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους με στίχους του Θάνου Παπανικολάου ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου και μας χαρίζουν ένα ξεχωριστό τραγούδι για καλό σκοπό.

Το τραγούδι αυτό δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», που υλοποιείται από την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.). Οι δημιουργοί και η ερμηνεύτρια συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, γνωστός για την προσφορά του προς τα παιδιά, δημιούργησε για τις ανάγκες της καμπάνιας μία σύνθεση γεμάτη θετική διάθεση, αισιοδοξία και φως, που ο Θάνος Παπανικολάου «έντυσε» με λέξεις και η Μελίνα Ασλανίδου «ντύνει» με την εκπληκτική ερμηνεία της. Το «Ζω Τη Ζωή» μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα εξίσου positive vibes και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

Το «Ζω Τη Ζωή» είναι το μουσικό όχημα της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», που απώτερο στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Στην Ελλάδα, περισσότερα από 150 παιδιά ετησίως διαγιγνώσκονται με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, αριθμός που φαίνεται να αυξάνει συνεχώς, ενώ παγκοσμίως, σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Διαβήτη (IDF), ο αριθμός των διαγνωσμένων παιδιών και εφήβων υπερβαίνει το 1,1 εκατομμύριο.

Μελίνα Ασλανίδου - Ζω Τη Ζωή - Official Music Video

Τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν από την Panik Records για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί από την Π.Ε.Α.Ν.Δ στους αρμόδιους φορείς και θα εστιάζει στη διάγνωση, την πρόληψη, τη φαρμακολογία (νέες τεχνικές ινσουλινοθεραπείας), τη γενετική, την επιδημιολογία, τη θεραπευτική αντιμετώπιση και τις επιπλοκές (πρόληψη, μηχανισμοί, επιδημιολογικά δεδομένα) για τη νόσο.

Τόσο το τραγούδι, όσο και το ερευνητικό πρόγραμμα, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο «Σεράφειο Κολυμβητήριο», όπου όλοι οι συντελεστές της καμπάνιας μίλησαν για τον σπουδαίο σκοπό της.

Πώς μπορείτε να συμβάλλετε:

  • Δείτε το video clip στο PanikYouTube, στη ροή του PanikTV (μέσω της ιστοσελίδας της Panik panikmusic.gr και του CosmoteTV), στα social media της Panik Records στο site & τα social media της Π.Ε.Α.Ν.Δ
  • Σκανάρετε το QR Code του τραγουδιού στην αφίσα που θα αναρτηθεί πανελλαδικά σε σχολεία, διαβητολογικά ιατρεία και άλλα πολλά σημεία
  • Κάνετε μια δωρεά (από 1 ευρώ) στην πλατφόρμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. που δημιουργήθηκε για την καμπάνια στο peand.gr
  • Ακούστε το τραγούδι όσες περισσότερες φορές μπορείτε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ