Μουσικη

Billie Eilish: Τραγουδά στην Sesame Street το «Happier Than Ever»

Η ερμηνεύτρια του Τζέιμς Μποντ στο «No Time to Die»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Billie Eilish τραγουδά στην Sesame Street
H Billie Eilish τραγουδά στην Sesame Street © Υoutube

Η Billie Eilish ερμήνευσε μια «φιλική προς παιδιά» εκδοχή του τραγουδιού της «Happier Than Ever» για ένα επερχόμενο επεισόδιο του Sesame Street.

Η τραγουδίστρια Billie Eilish ερμήνευσε μια «φιλική προς παιδιά» εκδοχή του τραγουδιού της «Happier Than Ever» για ένα επερχόμενο επεισόδιο του Sesame Street.

Για το επεισόδιο, η Eilish ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον Κόμη σχετικά με τις «χαρές της καταμέτρησης», ξεκινώντας με τους στίχους «Όταν μετράω μαζί σου, είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ». Δείτε το ντουέτο παρακάτω:

Sesame Street: Billie Eilish Sings Happier Than Ever with The Count

Η Eilish ανακοινώθηκε πρόσφατα ως μια από τις guest star στην 52η σεζόν του Sesame Street, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου. Eπίσης, οι Anderson .Paak, Kacey Musgraves, Jon Batiste, η ηθοποιός Keke Palmer, η ποιήτρια Amanda Gorman και η τενίστρια Naomi Osaka είναι επίσης μεταξύ των καλεσμένων σταρ αυτή την ερχόμενη σεζόν.

Η 19χρονη Billie Elish έγινε η νεότερη τραγουδίστρια που ερμήνευσε τραγούδι του Τζέιμς Μποντ, το οποίο έγραψε και συνέθεσε μέσα σε διάστημα μόλις τριών ημερών στο λεωφορείο ο αδερφός της Φινέας κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Τέξας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ