Μουσικη

Rock και metal αλληλεγγύη για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Rock’n’Roll Children, Enemy of Reality και Passengers in Panic μας προσκαλούν στο live που θα συμβεί στην Ηλιούπολη

Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Rock’n’Roll Children, Enemy of Reality και Passengers in Panic δίνουν συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης.

Θα ανέβουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης – Δημήτρης Κιντής, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, για μία συναυλία που έχει σκοπό να βοηθήσει στην πράξη τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, την Εύβοια αλλά και όλη την επικράτεια.

Οι Rock’n’Roll Children, Enemy of Reality, Passengers in Panic, τρία αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής rock και metal σκηνής, με έντονες κοινωνικές ευαισθησίες, δηλώνουν παρόντες σε άλλη μια δύσκολη χρονιά για τους εργαζόμενους της τέχνης.

Κεντρικό στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η συλλογή χρηματικών πόρων για παροχή βοήθειας στους παθόντες. Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δωριστούν στον Ερυθρό Σταυρό, μία από τις οργανώσεις που δραστηριοποιήθηκε και ακόμη δραστηριοποιείται πολύ ενεργά στις πληγείσες περιοχές.

RocknRoll Children, Enemy of Reality και Passengers in Panic γράφουν στην ATHENS VOICE για τη Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πυρόπληκτων

«Οι πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού αποτελούν μία πρωτοφανή καταστροφή για τη χώρα χωρίς προηγούμενο και η ανάγκη οικονομικής στήριξης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας είναι μεγάλη και διαρκής. Η οικογένεια των Rock’n’Roll Children έχοντας παραδοσιακά μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα αλληλεγγύης σας προσκαλεί όλους να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία μουσικής και ανθρωπιάς συνεισφέροντας στο τεράστιο έργο του Ερυθρού Σταυρού. Παρέα με τους Enemy Of Reality και Passengers In Panic, οι ύμνοι του αγαπημένου Ronnie James  Dio θα ακουστούν για ακόμα μία φορά για καλό σκοπό» σημειώνει το συγκρότημα  Rock’n’Roll Children.

«Οι πυρκαγιές και οι εμπρησμοί το καλοκαίρι σε -κατοικημένες και μη- περιοχές της χώρας μας, είναι φαινόμενο δεκαετιών. Το φετινό καλοκαίρι ήταν από τα χειρότερα των τελευταίων ετών. Οι φυσικές καταστροφές ανυπολόγιστες, οι υλικές καταστροφές στα σπίτια και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας το ίδιο. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει με κάθε τρόπο τους πληγέντες. Παρ’ όλα αυτά και εμείς σα συγκρότημα, στο μερίδιο που μας αναλογεί θέλουμε να προσφέρουμε με τον τρόπο μας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας τόσο μετους Rock 'n' Roll Children όσο και με τους Passengers in Panic, αλλά πάνω απ’ όλα με τον ΚΟΣΜΟ που αγαπά και στηρίζει τον σκληρό ήχο στη χώρα μας, και που διακατέχεται από το συναίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς στον διπλανό του. Ο φορέας που επιλέξαμε να ενισχυθεί είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός που έμπρακτα βοηθάει πάντοτε σε καταστάσεις κρίσης. Πιστεύουμε ότι οι πολλοί ενωμένοι μαζί σαν γροθιά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κι αυτό είναι το νόημα αυτής της συναυλίας» εξηγούν οι Enemy Of Reality.

«Οι φονικές πυρκαγιές φέτος εκτός από την καταστροφή και τις απώλειες ζωών  μας έδωσαν να καταλάβουμε πως η αλληλεγγύη αποτελεί όχι μόνο δύναμη σωτηρίας αλλά και αναγέννησης. Σε αυτό το πνεύμα οι Passengers in  Panic  αποφάσισαν να συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση και την πραγματοποίηση της συναυλίας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων μέσω του Ερυθρού Σταύρου και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει στον κοινό αυτό σκοπό» δηλώνει το συγκρότημα.

«Να θυμίσουμε στον κόσμο, πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, και πως όσο κι αν το ύφος της μουσικής μας φαντάζει “σκληρό” στον μέσο ακροατή, στην μεγάλη παρέα που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φτιάξει, μοιραζόμενοι μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους, χωράνε όλοι οι συνάνθρωποί μας, κι ακόμη περισσότερο εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά μας. Ενότητα - αλληλεγγύη - rock'n'roll!» υποστηρίζουν από κοινού τα τρία συγκροτήματα προσκαλώντας μας σε μια βραδιά που αξίζει να ενισχυθεί από όλους μας.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.