Μουσικη

Η Μέγκαν Φοξ «έκλεψε» την παράσταση στα ΜΤV Video Music Awards

Ευτράπελα, καυγάδες και αποκαλυπτικές εμφανίσεις

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ζεύγος Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία VMA του MTV που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Στα βραβεία του MTV, αλλά και γενικότερα, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο οι καλεσμένοι να φοράνε εκκεντρικά ρούχα, προκειμένου να κλέψουν την παράσταση και τα φλας των δημοσιογράφων. Η Megan Fox, το έκανε αυτό με το πιο εμφατικό και αποκαλυπτικό τρόπο.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν εμφανίστηκε με ένα διάφανο φόρεμα, στο οποίο φαίνονταν τα μικροσκοπικά εσώρουχα, τα οποία κάλυπταν τα απολύτως απαραίτητα.

 

H Μέγκαν Φοξ και ο σύντροφος της στα βραβεία του MTV © Getty Images

 

Για την τελετή απονομής των βραβείων VMA του MTV, η Φοξ διάλεξε μια διάφανη τουαλέτα Mugler με κρύσταλλα και ένα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με wet look στα μαλλιά. Ο φίλος της Machine Gun Kelly εμφανίστηκε με κόκκινο κοστούμι, ενώ όπως είχε προβλέψει η Megan με ανάρτησή της στο Instagram ήταν στους νικητές των βραβείων.

O «καυγάς» του Machine Gun Kelly με τον Connor MacGregor

Ωστόσο, φέτος από την λαμπερή βραδιά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού ο διάσημος αθλητής του MMA Κόνορ ΜακΓκρέγκορ παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ράπερ Machine Gun Kelly. Το περιστατικό, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/9) στα backstage του Barclay Center στο Μπρούκλιν, όπου διεξάγονταν τα βραβεία VMA.

 

 

 

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στα βραβεία του MTV κατά τη διάρκεια του επεισοδίου © Getty Images

 

Σύμφωνα με το TMZ, o Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προσπάθησε να πλησιάσει τον ράπερ Machine Gun Kelly, προκειμένου είτε να τον χαιρετήσει, είτε να βγάλει φωτογραφία μαζί του.

Η Μαντόνα, ο Justin Bieber και η «βροχή» αστεριών στα Video Music Awards του MTV

Τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς showbiz έλαμψαν την Κυριακή (13/09) στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των Video Misic Awards που απονεμήθηκαν από το MTV.  Φυσικά, πέραν της Megan Fox,  μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και η επιστροφή της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, η οποία μάλιστα άνοιξε την βραδιά με μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

H Mαντονα στα Video Music Awards του MTV © Getty Images

Justin Bieber, Ed Sheeran, Camilla Cabello, Lil Nas X και Billie Eilish , ήταν μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ανέβηκαν στην σκηνή του MTV και με τις ερμηνείες τους μάγεψαν το κοινό.

Μια από τις πολλές live εμφανίσεις στα VMA του MTV © Getty Images

O Justin Bieber ηγήθηκε των φετινών υποψηφιοτήτων μετρώντας συνολικά επτά, ενώ υποψήφιοι για αρκετά βραβεία ήταν επίσης οι Megan Thee Stallion, Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Lil Nas X, Olivia Rodrigo και Giveon.

O Tζάστιν Μπίμπερ στα Video Music Awards © Getty Images

Αναφορικά με τους νικητές, ο Justin Bieber αναδείχθηκε τελικά Καλλιτέχνης της Χρονιάς κερδίζοντας ταυτόχρονα το βραβείο για το Καλύτερο Ποπ Τραγούδι (Peaches), η Olivia Rodrigo κέρδισε το βραβείο «Τραγούδι της χρονιάς» με το «Drivers License» και ο Lil Nas X έλαβε το πολυπόθητο βραβείο «Βίντεο της χρονιάς».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ