Μουσικη

Madness: Δείτε σε πρώτη παρουσίαση το βίντεο των Souled Out

Το βίντεο υπογράφει η γνωστή σχεδιαστική ομάδα Beetroot από τη Θεσσαλονίκη

Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Souled Out, τo νέο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν το καινούργιο τους single «Madness», με την υπογραφή της ομάδας των Beetroot.

Στον Athens Voice Radio 102,5 αγαπάμε πολύ τους Souled Out και τη frontwoman τους, την Αλεξάνδρα Σιετή, μία φωνή που έχει όλα τα χρώματα της jazz, soul, funk, rock στα χνάρια της Joss Stone. Το γκρουπ έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και παίζουν μία ηλιόλουστη soul που σου φτιάχνει τη μέρα – από τα κομμάτια που είναι γραμμένα, λες, για να τα λατρεύει το ραδιόφωνο.

Souled Out - Madness

Το «πρόσωπο» του γκρουπ, η Αλεξάνδρα Σιετή, είναι μια νεαρή ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη με σπουδές στην τζαζ μουσική. Συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο στην παράσταση «Στο Woodstock εγώ ήμουν εδώ». Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά μεταξύ άλλων με τον Γιώργο Αβραμίδη, τον Cayetano και τον Παντελή Κυραμαργιό.

Οι Souled Out αποτελούνται από τους Πάρη Παπαδόπουλο, Τάσο Κορκόβελο, Τάσο Βενετικίδη και Κώστα Αναγνώστου. Το πρώτο τους single «Let Me In Your Heart» είναι μία πολύ ευχάριστη γνωριμία με το πρώτο τους, παρθενικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το γκρουπ κινείται ανεξάρτητα, προσπαθούν να κερδίσουν τη σκηνή και την πιάτσα με τις δικές τους δυνάμεις, «κατεβαίνοντας» στην Αθήνα για να σαρώσουν. Με τέτοιο ήχο είναι ιδανικοί για τα live που τώρα αρχίζουν και θα πλημμυρίσουν το καλοκαίρι και το φθινόπωρό μας, μετά από τόσους μήνες απραγίας.

Μετά το χαρούμενο, τρυφερό «Let me in your heart», οι Souled Out κυκλοφορούν το «Madness», δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Το βίντεο κυκλοφορεί επίσημα στις 26/5. Οι Souled Out έδωσαν, προς μεγάλη μας χαρά, στην ATHENS VOICE το βίντεο για πρώτη παρουσίαση.

Το υπογράφει η γνωστή ομάδα designers με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οι Beetroot και μπορεί να αναγνωρίσει κανείς και εδώ το μινιμαλιστικό τους στιλ, με άποψη και διακριτικό χιούμορ. Στο «γυμνό» βίντεο φαίνεται μόνο η Αλεξάνδρα, όμορφη και απλή, σε κομψό άσπρο/μαύρο να κυριαρχεί στην εικόνα με το πρόσωπό της, την εκφραστικότητά της και βέβαια την soul φωνή της.

Οι Souled Out λένε για το τραγούδι «Madness»

«To "Madness" ίσως εκπλήξει, όσους μας γνώρισαν με το "Let Me In Your Heart" ή ακόμα και ανθρώπους που μας ακούνε χρόνια. Είναι ένα πολύ εσωτερικό κομμάτι, με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που αναρωτιέται αν αυτό που ακούει, βλέπει, αισθάνεται είναι αληθινό ή ψεύτικο, μια υπαρξιακή αναζήτηση θα λέγαμε. Το "Madness" θα μπορούσε να έχει πολλές ερμηνείες και θα μπορούσε ακόμα να θεωρηθεί πιο επίκαιρο από ποτέ αυτή την περίοδο. Γεννήθηκε μέσα από ένα τζαμ της μπάντας σε κάποιο soundcheck καιρό πριν. Ο ήχος του ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κομμάτια στον δίσκο, με μια neo - soul αισθητική και pop στοιχεία. Η σκηνοθεσία της Beetroot αποτυπώνει έναν εσωτερικό διάλογο που ακροβατεί μεταξύ της πραγματικότητας και του παραλόγου. Ένα βίντεο που καλεί τον ακροατή βρει ένα κομμάτι του εαυτού του και ίσως λίγο ταυτιστεί».