Μουσικη

Eurovision 2021: Ενθουσίασε στη δεύτερη πρόβα η Στεφανία

Καταχειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην πρώτη πρόβα στο Ρότερνταμ
Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην πρώτη πρόβα στο Ρότερνταμ © EBU / ANDRES PUTTING

Τους παρευρισκομένους ενθουσίασε με την εμφάνισή της η Στεφανία Λυμπερακάκη στη δεύτερη πρόβα της ενόψει του ημιτελικού.

Άκρως εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη πρόβα του «Last Dance» της Στεφανίας Λυμπερακάκη που θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Η εμφάνιση της Ελληνίδας ερμηνεύτριας ξεσήκωσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αρένα που θα φιλοξενηθεί ο φετινός διαγωνισμός και καταχειροκροτήθηκε.

Όπως έχει δημοσιευθεί, η Στεφανία εμφανίστηκε σε ένα ψηφιακό αστικό τοπίο όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες, άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη και με δυναμισμό χορεύει τον «τελευταίο της χορό», γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια «νέα αρχή».

Αργότερα, πλησίασε την οθόνη στη σκηνή και φάνηκε να αιωρείται ανάμεσα σε ουρανοξύστες και να αλληλεπιδρά με τις φιγούρες των χορευτών της. Στη συνέχεια, η Στεφανία «προσγειώθηκε» εκ νέου στη σκηνή.

Οι τέσσερις χορευτές (Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος) που συνοδεύουν τη Stefania επί σκηνής, εμφανίστηκαν στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού και μαζί με τη νεαρή τραγουδίστρια έδωσαν ένα καταπληκτικό σόου. Μάλιστα, τα χειροκροτήματα των δημοσιογράφων από το Κέντρο Τύπου ακούστηκαν μέχρι και στη διαδικτυακή μετάδοση της ελληνικής πρόβας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ