Μουσικη

Μικ Τζάγκερ: Eξηγεί γιατί δεν τελείωσε ποτέ την αυτοβιογραφία του

Περιγράφει τη διαδικασία ως «βαρετή και απογοητευτική»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μικ Τζάγκερ
Μικ Τζάγκερ © EPA

Ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε πως ο λόγος που δεν τελείωσε ποτέ την αυτοβιογραφία του ήταν πως «δεν τον διασκέδαζε» η διαδικασία

O Μικ Τζάγκερ εξήγησε γιατί δεν τελείωσε το γράψιμο των απομνημονευμάτων του, περιγράφοντας όλη την διαδικασία ως «βαρετή και απογοητευτική». 

Στο παρελθόν, το 2014, ο Τζάγκερ είχε πει πως όποιος ενδιαφέρεται για τα απομνημονεύματα του «ας ψάξει στη Wikipedia». Το 2017 ο εκδότης και συγγραφέας Τζον Μπλέικ είχε αναφέρει πως είχε διαβάσει ένα αντίτυπο ενός ημιτελούς χειρογράφου του Τζάγκερ χαρακτηρίζοντας το «ένα μικρό αριστούσργημα».

Σε συνέντευξη στο BBC με αφορμή το νέο του τραγούδι, ο Τζάγκερ ερωτήθηκε αν ξεκίνησε να γράφει ξανά κατά τη διάρκεια του lockdown και απάντησε πως δεν βρήκε κάποιο κίνητρο για να το κάνει. 

«Θα μπορούσα να το κάνω, ναι. Ήταν ένα πράγμα που πολλοί έκαναν στο lockdown, να γράφουν. Τη δεκαετία του 1980 ξεκίνησα να γράφω τα απομνημονεύματα και μάλιστα μου προσέφεραν πολλά λεφτά για αυτό. Ήταν κάτι που μου έδωσε επιπλέον κίνητρο. Οπότε όταν ξεκίνησα να γράφω δεν το διασκέδαζα πραγματικά, το να ξαναζώ τη ζωή μου εις βάρος του να ζω στο τώρα», είπε και συνέχισε:

«Αν θες να γράψεις μια αυτοβιογραφία δεν είναι κάτι που γίνεται σε μια εβδομάδα. Σου παίρνει πολλά, πρέπει να ξαναζήσεις συναισθήματα, φιλίες, καλές και κακές στιγμες, 

Ε τελικά όλο αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν απλά βαρεμάρα και απογοήτευση. Και είπα πως θα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο. Έδωσα πίσω τα λεφτά στον εκδότη και του είπα πως θα το κάνω στο μέλλον. Και αυτό ήταν το τέλος της ιστορίας». 

Mε πληροφορίες από NME

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ