- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Μαζωνάκης: διαδραστική συναυλία αφιερωμένη στο μπουζούκι
Live streaming: Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 21:00
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη 2η πράξη της σειράς συναυλιών του live streaming, μία διαδραστική παράσταση αφιερωμένη στη δύναμη του μπουζουκιού.
Η 2η Πράξη του «Ευχής 3ργο» έρχεται ζωντανά την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 21:00.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δημιουργήσει έναν εντελώς δικό του καλλιτεχνικό χαρακτήρα και αυτό φαίνεται ακόμα και σε αυτή την «αρνητική» περίοδο για όλες τις τέχνες και τα θεάματα. Βαθιά πιστός στο είδος του και στην παράδοσή του αλλά και με ένα ανανεωτικό στιλ, έρχεται ξανά τώρα για να καλέσει όλους τους παλαιότερους και νέους φανς σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», στηρίζοντας έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε τα γενέθλια του με χιλιάδες Έλληνες από όλο τον κόσμο, στην 1η Πράξη του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Tudor Hall του King George και μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή και τη διάδραση του κοινού με τον αυθεντικό ερμηνευτή να πρωταγωνιστούν.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 1η Πράξη «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» και on demand στο www.georgiosmazonakis.com.
Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με την τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη και καθηγητή μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.
H 2η πράξη της 3λογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media και το www.georgiosmazonakis.com.
Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών.
Η κάθε συναυλία αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό. Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv υποστηρίζεται με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G! Ο art director Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Λουκάκος, ο μουσικός παραγωγός Κώστας Καλημέρης, ο light designer Αλέξανδρος Προδρόμου, η σκηνογράφος Ιωάννα Σουλελέ και η πολυμελής ομάδα κορυφαίων ειδικών στο είδος τους παρέχουν άρτιο αποτέλεσμα για το θεατή.
Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, κυριαρχεί το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία. Συναντιέται η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας.
Το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live streaming συναυλίες που τιμούν το ελληνικό τραγούδι, τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο.
• 1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», Παρασκευή 05 Μαρτίου, στις 21:00
• 2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.», Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 21:00
• 3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.», Κυριακή 18 Απριλίου, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.georgiosmazonakis.com
Ενώνουμε τη φωνή μας για το «Μαζί για το Παιδί» στο: www.supportmazi.gr/eyxhs3rgo
Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».
Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο ημέρες, δύο stages, με 25 ονόματα από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή στο Onassis Ready
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλιακή τους επιστροφή στην Αθήνα και με το «Drift Like Home» να παίζει δυνατά οι Bonnie Nettles μοιράζονται ιστορίες από τον δρόμο
Η ανάρτηση του Γιώργου Γκικοδήμα για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του
Μιλήσαμε με τον μαέστρο που θα διευθύνει την Καμεράτα στο «Τραύμα του πολέμου και το θαύμα της Αναγέννησης» στο Μέγαρο Μουσικής
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.