Μουσικη

Grammy: Αναβάλλονται για τις 14 Μαρτίου - Η επίσημη ανακοίνωση

Είχαν προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου χωρίς την παρουσία κοινού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραβεία Grammy
Βραβεία Grammy © EPA / DAVID SWANSON

Βραβεία Grammy: Αναβάλλεται η διεξαγωγή τους λόγω κορωνοϊού - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ακαδημία Ηχογράφησης.

Λόγω κορωνοϊού αναβάλλονται τα βραβεία Grammy του 2021, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ακαδημία Ηχογράφησης των 63ων GRAMMY Awards, δίνοντας νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή τους, στις 14 Μαρτίου 2021.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες και οι υπεύθυνοι είχαν λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού, επιλέγοντας να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κοινού στο Staples Center. Κάτι, ωστόσο, που λόγω των συνθηκών έλαβε αναβολή. 

«Μετά από προσεκτικές συνομιλίες με εμπειρογνώμονες της υγείας, τον οικοδεσπότη και τους καλλιτέχνες μας αποφασίσαμε να μεταθέσουμε τα 63α Ετήσια Βραβεία GRAMMY για την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021. Η επιδεινούμενη κατάσταση του κορωνοïού στο Λος Άντζελες, με τις νοσοκομειακές υπηρεσίες να ασφυκτιούν και οι νέες οδηγίες από τις πολιτείες και τις τοπικές κυβερνήσεις μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η αναβολή της παράστασής μας ήταν το σωστό πράγμα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια ανθρώπων μας», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία και συνεχίζει:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλλιτέχνες, το προσωπικό, τους πωλητές μας και ειδικά τους υποψηφίους της φετινής χρονιάς για την κατανόηση, την υπομονή και την προθυμία τους να συνεργαστούν μαζί μας καθώς περνάμε αυτές τις πρωτοφανείς στιγμές».

Οι υποψηφιότητες στις 83 κατηγορίες της διοργάνωσης είχαν ανακοινωθεί μέσω livestream που μεταδόθηκε διαδικτυακά στις 24 Νοεμβρίου, με επικεφαλής τον προσωρινό Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ακαδημίας Ηχογράφησης, Harvey Mason Jr.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ