Μουσικη

Ανασκόπηση 2020-Spotify: Τα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο

Η μουσική ανασκόπηση της δημοφιλούς πλατφόρμας για τη χρονιά που φεύγει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Spotify: Ποια είναι τα τραγούδια, οι καλλιτέχνες, τα άλμπουμ που «ακούστηκαν» περισσότερο το 2020.

Το Spotify κάνει την ετήσια ανασκόπησή του και έδωσε στη δημοσιότητα τα άλμπουμ, τα τραγούδια, αλλά και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν το 2020

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, ο The Weeknd και το single του, «Blinding Lights» κυριάρχησαν συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ακροάσεις, την ώρα που το album After Hours, ήρθε στη 2η θέση παγκοσμίως. 

© Twitter / Spotify Charts

Ο Bad Bunny είναι ο κορυφαίος σε μεταδόσεις καλλιτέχνης σε όλο τον κόσμο για το 2020, αφήνοντας πίσω του τους άλλοτε κορυφαίους Drake και J Balvin. Ο δίσκος του με τίτλο «YHLQMDLG» βρέθηκε πρώτος στη λίστα των Top 10 album της χρονιάς. 

© Twitter / Spotify Charts

Η Billie Eilish αναδείχθηκε κορυφαία σε μεταδόσεις γυναίκα καλλιτέχνης, με την Taylor Swift να ακολουθεί και να συμπληρώνουν την πεντάδα οι Ariana Grande, Dua Lipa και Halsey. Στις θέσεις 5-10 βρίσκονται οι Lady Gaga, Nicki Minaj, Rihanna, Camila Cabello και Selena Gomez. 

© Twitter / Spotify Charts

© Twitter / Spotify Charts

Όπως ανακοίνωσε το Spotify, το δημοφιλέστερο είδος μουσικής για το 2020 ήταν η ποπ, με την δεκαετία που επέλεξαν περισσότερο οι χρήστες να είναι εκείνη του 1980. 

© Twitter / Spotify Charts

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ