Μουσικη

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Λιμοκτονώ, δεν έχω να φάω λόγω αγοραφοβίας

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ έκανε έκκληση για βοήθεια στο Twitter

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ πάσχει από αγοραφοβία και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι για να αγοράσει φαγητό.

Η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ μέσα από το προφίλ της στο Twitter έκανε έκκληση για βοήθεια. Οπως αναφέρει η ίδια, η αγοραφοβία της δεν της επιτρέπει να βγει από το σπίτι της, ώστε να αγοράσει τρόφιμα, με αποτέλεσμα να «πεθαίνει της πείνας».

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια φαίνεται να παλεύει με τους «δαίμονές» της για ακόμα μια φορά. Σε μια σειρά αναρτήσεων στο λογαριασμό της αποκαλύπτει ότι το τελευταίο διάστημα λιμοκτονεί καθώς δεν μπορεί να βγει έξω και να αγοράσει φαγητό εξαιτίας της αγοραφοβίας της. Η Σινέντ μάλιστα εκλιπαρεί τους θαυμαστές για φαγητό και τους ζητά να τη βοηθήσουν να επιβιώσει.

«Αυτή τη στιγμή μένω σε ένα απομονωμένο μέρος τη χώρας οπότε το delivery δεν υπάρχει ως επιλογή. Γι΄ αυτό ρώτησα εάν έχει κανείς κάποια πληροφορία για αποστολή γευμάτων σε ανθρώπους με θέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν», εξήγησε η ίδια, επισημαίνοντας ότι έχει σχεδόν παραλύσει από τη διαταραχή άγχους που την ταλαιπωρεί. 

Λίγο αργότερα, η Σινέντ Ο′ Κόνορ διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της με νέο μήνυμα στο twitter ότι είναι καλά. «Όλα καλά τώρα. Βρήκα υπηρεσία παράδοσης φαγητού. Είμαι πλήρης και χαρούμενη», έγραψε, ενώ την κατάσταση της επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της στη βρετανική Metro: «Η Σινέντ ήταν χαρούμενη και πολύ καλά το απόγευμα που μιλήσαμε».

Η Σίνεντ Ο’ Κόνορ αυτήν την περίοδο ζει στην Ιρλανδία κι έχει ασπαστεί το Ισλάμ. Είχε κάνει πάταγο στα 90s με αξέχαστο «Nothing Compares to You», ενώ συχνά έχει μιλήσει για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις