Μουσικη

Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ με χρυσή μάσκα για τα 70 χρόνια καριέρας της

Η 83χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέου άλμπουμ, το οποίο ονομάζει «ένα μεγάλο φινάλε».

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ντέιμ Σίρλεϊ Μπάσεϊ θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ
© Shirley Bassey/Twitter

Η Ντέιμ Σίρλεϊ Μπάσεϊ φωτογραφήθηκε φορώντας χρυσή μάσκα και φόρεμα, για τα 70 χρόνια καριέρας της στη βιομηχανία του θεάματος

Η Ντέιμ Σίρλεϊ Μπάσεϊ πρόσθεσε λίγη λάμψη στα μέτρα προστασίας που παίρνει για τον κορονοϊό, φορώντας μια χρυσή μάσκα με παγέτες και ένα μακρύ βραδινό φόρεμα στο ίδιο χρώμα, για να γιορτάσει τα 70 χρόνια καριέρας της στη βιομηχανία του θεάματος.

Preorder ‘I Owe It All To You’ on the Decca Store for a chance to win a replica of the gold mask I'm wearing, plus an exclusive print signed by me! Preorder here: https://DSB.lnk.to/Win

Posted by Dame Shirley Bassey on Friday, October 16, 2020

Η 83χρονη τραγουδίστρια που θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ πέντε χρόνια μετά το πιο πρόσφατο, φωτογραφήθηκε στις αρχές του φθινοπώρου στην Ιταλία σε ένα δωμάτιο γεμάτο μάρμαρο, με Ρωμαϊκές κολόνες και παράθυρα από ατσάλι που έχουν θέα έναν καταπράσινο κήπο. Το φόρεμα παραπέμπει στην ταινία Τζέιμς Μποντ, «Goldfinger» από το 1964 και την ερμηνεία της στο θεματικό τραγούδι που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

«Μπορείτε να προπληρώσετε το άλμπουμ I Owe It All To You στο κατάστημα δίσκων Decca Store, για μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίγραφο της χρυσής μάσκας που φοράω και επιπλέον ένα αποκλειστικό σχέδιο που υπέγραψα για εσάς», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μπάσεϊ στο Facebook.

Shirley Bassey - I Owe It All To You (Lyric Video)

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Sky News, η Ουαλή τραγουδίστρια ονομάζει το επερχόμενο άλμπουμ της ως ένα «μεγάλο φινάλε». Η θρυλική Μπάσεϊ είναι η μοναδική καλλιτέχνις που έχει ερμηνεύσει περισσότερα από ένα τραγούδι για τις ταινίες του πράκτορα 007. Εκτός από το «Goldfinger», την έχουμε ακούσει και στα «Diamonds Are Forever» και «Moonranker».

Ξεκίνησε να τραγουδάει ως έφηβη στις πάμπ και τα κλαμπ της Ουαλίας, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε εργοστάσιο. Εγινε η πρώτη Ουαλή τραγουδίστρια που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των τσαρτς τον Ιανουάριο του 1959, με το σινγκλ «As I Love You» από το άλμπουμ «The Bewitching Miss Bassey».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ