Μουσικη

Ο CJ Jeff και ο Georges Perin στην bang συνεργασία της χρονιάς

Ο κοσμοπολίτης μουσικός παραγωγός και ο χαρισματικός ερμηνευτής μιλούν στην ATHENS VOICE για τα δύο νέα χορευτικά tracks

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CJ Jeff
CJ Jeff

O CJ Jeff και ο Georges Perin παρουσιάζουν στην ATHENS VOICE τα δύο χορευτικά tracks που προέκυψαν από τη συνεργασία τους και μιλούν για αυτή.

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος αν είσαι DJ ή τραγουδάς, αφού η πανδημία πλήττει καίρια τον κλάδο του πολιτισμού. Κόντρα στους παράξενους καιρούς όμως, ο super star της ηλεκτρονικής μουσικής CJ Jeff, που βρίσκει πάντα χρόνο για να τυλίξει με ρυθμούς τις ιδέες που γυρίζουν στον εγκέφαλό του, σκέφτηκε να συνεργαστεί για τα νέα χορευτικά tracks, «In Your Soul» και «We Are The Dancers», με τη funk-soul φωνή του Ελληνογάλλου τραγουδιστή των Nasa Funk, Georges Perin, που από τη Θεσσαλονίκη έχει ακουστεί σε πολλές χώρες του κόσμου και είναι πάντα ανοιχτός σε απρόσμενες συνεργασίες, όπως έκανε για παράδειγμα παλιότερα με τα Βόρεια Αστέρια στο τραγούδι «Ό,τι έχουμε είμαστε εμείς». Και ήδη ακούγονται στο ραδιόφωνο του BBC.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Περίν

Πώς προέκυψε η συνεργασία στα tracks «We Are The Dancers» και «In Your Soul»;

Georges Perin: Η γνωριμία μας έγινε μέσω του Blend Mishkin, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στον δίσκο του «Survival Of The Fittest» το 2015. Έτσι επικοινωνήσαμε και προχωρήσαμε στα demos. Οφείλω να πω από την πλευρά μου πως ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία που κύλησε όμορφα και δημιουργικά.

CJ Jeff: Το μεγάλο στοίχημα ήταν να βρω μια μαύρη φωνή εγκλωβισμένη σε κορμί λευκού, χαχά. Και απ’ ό,τι φαίνεται, το κέρδισα. Όπως συνηθίζω να λέω, δεν είμαι ο καλύτερος αλλά δουλεύω με τους καλύτερους.

Cj Jeff (feat. Georges Perin) - We Are Dancers (Extended Mix)

Τι διαφορετικό δοκιμάσατε που δεν είχατε προσπαθήσει στο παρελθόν;

Georges Perin: Τα πάντα αλλά ταυτόχρονα και τίποτα. Κάθε φορά που προσεγγίζω μουσικά μια νέα συνεργασία προσπαθώ να λειτουργώ με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού προκειμένου να αιχμαλωτίσω το πάθος αυτό στα πρώτα takes. Άρα ξεκινώ πάντα με μια λευκή σελίδα. Ταυτόχρονα όμως λόγω της εμπειρίας μου σε collaboration releases σε πολλές χώρες και labels ακολούθησα μια οικεία δημιουργική διαδικασία και δε παρέκκλινα από τον τρόπο με τον οποίο μου αρέσει να δουλεύω, κάτι που οφείλεται και στην ελευθερία που μου έδωσε ο Νίκος η οποία δεν είναι ποτέ δεδομένη στις δισκογραφικές συνεργασίες.

CJ Jeff: Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, όλα και τίποτα. Η ελευθερία είναι απαραίτητο συστατικό για μια επιτυχημένη συνεργασία. Το μόνο όριο που «βάζω», μπαίνει αυτόματα και από μόνο του όταν μοιράζομαι μαζί με τον συνεργάτη μου το όραμα, το πάθος, το πού θέλω να φτάσουμε.

Cj Jeff (feat. Georges Perin) - In Your Soul (Extended Mix)

Τώρα που ακούτε ξανά τα τραγούδια, τι σκέφτεστε;

Georges Perin: Πόσο όμορφο συναίσθημα είναι να πετυχαίνει μια συνεργασία και πόσο όμορφο το αποτέλεσμα όταν διέπεται από αμεσότητα και ειλικρίνεια. Τέλος και με χιούμορ σκέφτομαι πως αν κληθώ ποτέ να τραγουδήσω το EP ζωντανά σε soundsystem με τον CJ Jeff θα πρέπει να σκάσω στο club με καθολικά ράσα!

CJ Jeff
CJ Jeff

CJ Jeff: Ανυπομονώ να δω την έκπληξη στα μάτια σας κι ένα χαμόγελο καρφιτσωμένο στα χείλη σας μόλις ακούσετε αυτό που ετοιμάζουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ