Μουσικη

Ακυρώνεται το Urban Athens Festival 2020

«Εδώ... ο καλλιτέχνης σηκώνει ψηλά τα χέρια...» - Η ανακοίνωση των διοργανωτών – Τι θα ισχύσει για την επιστροφή των εισιτηρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
long-beach-festival-tasos-agapis_32.jpg

Ακυρώνεται το Urban Athens Festival 2020: Τι σημειώνει η διοργανώτρια εταιρία σε ανακοίνωσή της και τι θα ισχύσει για την επιστροφή των εισιτηρίων.

Με ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια εταιρία του Urban Athens Festival 2020, γνωστοποίησε την ακύρωση του φεστιβάλ που επρόκειτο να συμβεί στις 7 και 8 Αυγούστου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, και στο οποίο επρόκειτο να εμφανιστούν οι Πυξ Λαξ, Στέλιος Διονυσίου, Soundtruck, Villagers Of Ioannina City, Rotting Christ, Planet Of Zeus, Suicidal Angels, Project Renegade και το συγκρότημα ΕΓΩ.

Ανακοίνωση για το URBAN ATHENS FESTIVAL 2020:

«Εδώ... ο καλλιτέχνης σηκώνει ψηλά τα χέρια...»

Δυστυχώς, δεδομένου των τελευταίων εξελίξεων και της αδιάκοπης αρνητικής προβολής από φορείς και ΜΜΕ σχετικά με εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, το URBAN ATHENS FESTIVAL 2020 που προγραμματιζόταν για τις 7 και 8 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Αν και ο σχεδιασμός του φεστιβάλ έγινε βάσει των προδιαγραφών και μέτρων όπως ορίστηκαν από τους αρμόδιους φορείς και γνωστοποιήθηκαν στο κοινό (όπως άλλωστε και η πλειονότητα των συναυλιών που διοργανώθηκαν κάτω από τις ίδιες παραμέτρους), με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωσή του Φεστιβάλ για να μην γίνουμε, πολύ απλά, «τροφή για τα θηρία».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καλλιτέχνες, συνεργάτες και φυσικά το μουσικό κοινό καθώς έδειξαν υψηλό επίπεδο ατομικής ευθύνης σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και συνάμα μοιράστηκαν το όραμά μας για την πραγματοποίηση του Urban Athens Festival.

Καθώς όμως η φεστιβαλική εμπειρία δεν βιώνεται με μέτρα καταπίεσης και τακτικές εκφοβισμού, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021 όταν η μουσική θα μπορεί να ακουστεί ελεύθερα.

Η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως κάτωθι:

1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος της Viva & Hunter Agency (viva.gr και hunteragency.gr), το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα κατάστηματα Hunter Agency, Ιμάντας και Metal Era η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με μετρητά από το κατάστημα Hunter Agency (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) έως τις 8 Αυγούστου 2020.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.