Μουσικη

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου

Μια συναυλία προς τιμήν του έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

marina-andriotaki.jpg
Μαρίνα Ανδριωτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου
© Giorgos Fakitsas

Αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές παρουσιάζουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο αγαπημένος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας σε πένθος όλη την Ελλάδα.

Φέτος, στις 9 Σεπτεμβρίου, ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, αγαπημένοι καλλιτέχνες και φίλοι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα οργανώνουν και παρουσιάζουν μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη και προς τιμήν του ίδιου και των τραγουδιών του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, o Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν στιγμές από την κοινή τους πορεία στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι ξεχωρίσαμε. 

Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν ο Νίκος Καλαντζάκος στα πλήκτρα, ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο Steve Tesser στην κιθάρα, ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος στο βιολί, την τρομπέτα, το κλαρίνο και το μπουζούκι.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία στο City Guide της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ