Μουσικη

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου

Μια συναυλία προς τιμήν του έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου
© Giorgos Fakitsas

Αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές παρουσιάζουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο αγαπημένος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας σε πένθος όλη την Ελλάδα.

Φέτος, στις 9 Σεπτεμβρίου, ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, αγαπημένοι καλλιτέχνες και φίλοι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα οργανώνουν και παρουσιάζουν μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη και προς τιμήν του ίδιου και των τραγουδιών του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, o Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν στιγμές από την κοινή τους πορεία στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι ξεχωρίσαμε. 

Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν ο Νίκος Καλαντζάκος στα πλήκτρα, ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο Steve Tesser στην κιθάρα, ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος στο βιολί, την τρομπέτα, το κλαρίνο και το μπουζούκι.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία στο City Guide της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ