Μουσικη

Η Σαλίνα Γαβαλά και το SAGAPO σε ένα live stream για καλό σκοπό

Κάθε εισφορά στη φιλανθρωπική διαδικτυακή συναυλία μετρά

Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σαλίνα Γαβαλά live streaming concert για τo sagapo.org: Η φιλανθρωπική διαδικτυακή συναυλία που θα μεταδοθεί από το Σύγχρονο Θέατρο, την Πέμπτη 25 Ιουνίου.

Η ερμηνεύτρια, ηθοποιός και συγγραφέας Σαλίνα Γαβαλά στηρίζει την φιλανθρωπική διαδικτυακή συναυλία που διοργανώνει το Ίδρυμα «Σ’ Αγαπώ» για τα παιδιά, ως πρέσβειρά του. Κι εμείς μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Η ανθρωπιστική οργάνωση που εργάζεται για τα παιδιά, τις οικογένειες και τις κοινότητές τους ανά τον κόσμο προκειμένου να εκπληρώσουν μέσω της εκπαίδευσης τις δυνατότητές τους, εκπέμπει ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς την Πέμπτη 25 Ιουνίου από το Σύγχρονο Θέατρο, στις 21.30.

Στο live streaming concert στο οποίο η Σαλίνα Γαβαλά θα ερμηνεύσει τραγούδια με έντονη θεατρικότητα, θα τη συνοδεύσει στο πιάνο ο Ματί Παλαιολόγος. Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε ό,τι πιο πολύτιμο μπορούμε, συνεισφέροντας ενεργά στον αγώνα του SAGAPO. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Και γιατί μπορούμε να τιμήσουμε το δικαίωμα του κάθε παιδιού ξεχωριστά να φοιτήσει σε σχολείο, να εξελιχθεί και να διαπρέψει. Κάθε εισφορά μας είν είναι πολύτιμη στον λογαριασμό CY37002001950000357006455013. Γιατί η αγάπη είναι στο χέρι μας!