Μουσικη

Η Celine Dion για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2021

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου του 2020 στο Ο.Α.Κ.Α.

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Celine Dion

Η συναυλία της Celine Dion στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της «COURAGE WORLD TOUR», αναβλήθηκε για τον Ιούλιο του 2021

Το Φεβρουάριο ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι η Celine Dion θα ερχόταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτό τον Ιούλιο. Η κρίση, όμως, του Covid-19 μάς ανέτρεψε τα σχέδια, με την τραγουδίστρια να αναγκάζεται να αναβάλει όχι μόνο τη συναυλία της στη χώρα μας, αλλά ολόκληρη την παγκόσμια περιοδεία της «COURAGE WORLD TOUR»

Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Όπως είπαμε, η συναυλία της Celion Dion αναβλήθηκε και δεν ακυρώθηκε εντελώς. Στην Ευρώπη, μάλιστα, είμαστε από τους τυχερούς, αφού όχι απλά ξέρουμε ότι όλες οι συναυλίες, με εξαίρεση αυτή του Μόντε Κάρλο, θα γίνουν, αλλά γνωρίζουμε πλέον και το πότε θα έχουμε τελικά την ευκαιρία να απολαύσουμε την τραγουδίστρια και τις επιτυχίες της 40ετούς σχεδόν καριέρας της.  

Η «COURAGE WORLD TOUR» θα κάνει το ευρωπαϊκό άνοιγμα της στις 19 Μαρτίου του 2021 στο Παρίσι. Λίγους μήνες αργότερα θα έρθει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Dion θα βρεθεί στην Αθήνα και στην σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. στις 23 Ιουλίου του επόμενου έτους, αποτελώντας τον προτελευταίο προορισμό της τραγουδίστριας στην Ευρώπη πριν τη Ρουμανία. Αν είχες κλείσει ήδη το εισιτήριο σου για φέτος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα καταφέρεις να βρεις για του χρόνου, αφού αυτό που έχεις στα χέρια σου θα έχει ισχύ και για την επαναπρογραμματισμένη συναυλία.  

Η Celine Dion σχολίασε για την αναβολή της «COURAGE WORLD TOUR»: «Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων. Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας. Ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς. Τα λέμε σύντομα».  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ