Μουσικη

Νεκρός στα 21 του ο Καναδός ράπερ Houdini

Του έστησαν ενέδρα και τον σκότωσαν στη μέση του δρόμου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεκρός από πυρά αγνώστων στο κέντρο του Τορόντο έπεσε ο 21χρονος δημοφιλής στον Καναδά ράπερ, Houdini.

Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε ο 21χρονος Καναδός ράπερ Houdini στο Τορόντο. Ο ανερχόμενος σταρ της χιπ χοπ σκηνής δέχθηκε επίθεση έξω από ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Καναδά και υπέκυψε στα τραύματά του. Μια γυναίκα, 27 ετών κι ένα ανήλικο αγόρι 15 ετών τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης.

Σύμφωνα το CP24 News, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ εναντίον της παρέας γύρω στις 4 το απόγευμα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν άνδρα που έφερε τραύματα από πυροβολισμούς. Άλλοι δύο τραυματίες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο.

Οι αστυνομικοί μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες της φονικής επίθεσης. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε έξι με 10 πυροβολισμούς προτού φθάσει η αστυνομία στο σημείο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Τορόντο, Μαρκ Σόντερς, έχουν στοιχεία στη διάθεσή τους που δείχνουν πως οι δράστες περίμεναν στο αυτοκίνητό τους περίπου 40 λεπτά πριν από τη φονική επίθεση. Περίμεναν τα θύματά τους και επιτέθηκαν. «Το ύποπτο όχημα έκανε αναστροφή, ήρθε κοντά τους και άρχισε να πυροβολεί τα άτομα. Ο δράστης βγήκε από τη θέση του επιβάτη στο ύποπτο όχημα, άνοιξε πυρ και επέστρεψε στο αυτοκίνητο». Η γυναίκα που δέχθηκε τα πυρά φέρεται να ήταν περαστική και δεν σχετίζεται με το περιστατικό.

Την είδηση του θανάτου του νεαρού ράπερ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram o επίσης Καναδός ράπερ Tony Yanez, ο οποίος έγραψε: «Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Το μόνο που ήθελε ο Houdini ήταν να ζει… #RIP Houdini 4 Ever!».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ