Μουσικη

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπράιαν Άνταμς: Ήθελα να προβάλω τους vegans

Για τις απαράδεκτες ύβρεις που εξαπέλυσε για τους Κινέζους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπράιαν Άνταμς
Ο γνωστός τραγουδισστής, Μπράιαν Άνταμς © EPA/TYTUS ZMIJEWSKI

Συγγνώμη από όσους προσέβαλε με τις ύβρεις που απηύθυνε προς την Κίνα ζήτησε ο Μπράιαν Άνταμς.

Συγγνώμη ζήτησε ο Μπράιαν Άνταμς για τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον της Κίνας και τους πολίτες της χώρας, τους οποίους και εξύβρισε για τη διατροφή τους ενώ τους κατηγόρησε για κατασκευή ιών στα εργαστήρια.

Να θυμίσουμε πως με αφορμή την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Cuts Like a Knife» ο Άνταμς μίλησε χυδαία για τους Κινέζους κάνοντας λόγο για «ορισμένους γα@@@νους μπάσταρδους που τρώνε νυχτερίδες και κατασκευάζουν ιούς στα εργαστήρια». Ο Καναδός αυτήν την εβδομάδα θα εμφανιζόταν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου αλλά η συναυλία ακυρώθηκε λόγω της κρίσης.

«Όλος ο κόσμος τώρα είναι "παγωμένος", για να μην αναφέρω τους χιλιάδες που έχουν υποφέρει ή πεθάνει από αυτόν τον ιό» προσθέτει εν εξάλλω ο διάσημος τραγουδιστής. «Το μήνυμά μου σε όλους αυτούς -εκτός από ένα "γα@@@νο ευχαριστώ"- είναι: γίνετε vegan» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Το σχόλιό του ερμηνεύτηκε ωστόσο από πολλούς στα social media σαν «ρατσιστικό ξέσπασμα» εναντίον των Κινέζων, με αποτέλεσμα τελικά να απολογηθεί: «Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από τη χτεσινή μου ανάρτηση».

Ο ίδιος συνέχισε γράφοντας: «Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, απλώς θέλησα να ξεσπάσω για τη φοβερή σκληρότητα εναντίον των ζώων σε εκείνες τις αγορές, ως την πιθανή πηγή του ιού, και να προβάλω τη vegan διατροφή». Ωστόσο, δεν αφαίρεσε το επίμαχο post, μόνο απενεργοποίησε τα σχόλια από κάτω.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ