Μουσικη

Γιατί η Dua Lipa βγάζει άλμπουμ εν μέσω κορωνοϊού;

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο κόσμος είναι η μουσική»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όλα έχουν παγώσει στη μουσική λόγω κορωνοϊού, αλλά όχι η Dua Lipa που εξηγεί γιατί έβγαλε καινούργιο άλμπουμ εν μέσω πανδημίας.

Πολλοί σταρ της ποπ, όπως οι Lady Gaga, Sam Smith και Haim, «πάγωσαν» και ανέβαλαν τα σχέδια τους για την κυκλοφορία νέων άλμπουμ εν μέσω της πανδημίας και της κρίσης με τον νέο κορωνοϊό. Όχι όμως η Dua Lipa.

Η τραγουδίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσπευσε κατά μία εβδομάδα την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο «Future Nostalgia» και όπως λέει η ίδια ελπίζει να ανεβάσει την ψυχολογία των φαν της και να τους εμψυχώσει αυτές τις δύσκολες στιγμές που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Η Dua Lipa εξήγησε ότι βρέθηκε σε δίλημμα για το αν ήταν ή δεν ήταν σωστό να προχωρήσει με την κυκλοφορία του άλμπουμ όταν «υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που υποφέρουν». Τελικά αποφάσισε ότι «αυτό που σήμερα χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος είναι η μουσική, κάτι που να μας δίνει χαρά και να μας δίνει λίγο φως στην άκρη του τούνελ».

Η απόφασή της φαίνεται να ήταν σωστή. Το περιοδικό Variety χαρακτήρισε το άλμπουμ της Βρετανής Dua Lipa «το κατάλληλο άλμπουμ στην πιο ακατάλληλη στιγμή». Το «Future Nostalgia» οδεύει προς το νούμερο 1 των βρετανικών charts αυτήν την εβδομάδα.

Το σινγκλ «Break My Heart» κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου: